visdom tandvärk rättsmedel

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-10-22
Visdomständer kan orsaka en hel del smärta . Om du känner smärta och du inte kan komma till tandläkaren en gång kan du behöva vända sig till huskurer för att få lite lindring. Dessa smärta åtgärder kommer att underlätta ditt obehag tills du har möjlighet att få problemet tas om hand av din tandläkare . Du kan även ha några av dessa ingredienser som redan finns i kylskåpet eller krydda skåp

The Onion Behandling

Lök kan användas för att lindra smärtan av visdomständer som redan har kommit genom tandköttet eller även de som är fortfarande inne i tandköttet . För att använda denna avhjälpa skära en bit av kall lök storleken på det område som är irriterad eller orsakar smärta . Placera lök på det område som orsakar smärta och bita ner försiktigt , hålla löken på plats . Låt löken på plats för fem till tio minuter och ta bort . Den antibakteriella egenskaper i lök kommer att arbeta snabbt för att förstöra eventuella bakterier som orsakar smärta eller infektion , medan den kalla temperaturen kommer att befria svullnad .

vitlök behandling

vitlök behandling av visdomstand smärta kommer inte att förbättra din andas men kommer ge tillfällig lindring tills du har möjlighet att komma till tandläkaren . Skala en vitlöksklyfta och strö över salt och lägg på tanden eller tandköttet som orsakar smärta . Kombinationen av vitlöksklyfta och salt kommer att ge en naturlig bedövning . Vitlök är också en naturlig antibakteriell , så det kommer att ta kål på alla bakterier i munnen som bidrar till en infektion och orsakar smärta . Tagna med en över disk smärtlindring , bör denna åtgärd gör att du kan äta och fungera normalt .

Kryddnejlika Remedy

Behandla din visdomstand smärta med kryddnejlika kan också ge dig den lättnad som du söker . Placera en kryddnejlika i munnen och suga på den för fem till tio minuter . Kryddnejlika är naturliga anestesi och anti-inflammatorisk , så detta kommer att lindra smärtan och hålla dig smärtfri eller nästan smärtfri under några timmar . Som ett alternativ , tillämpa kryddnejlikeolja direkt till tanden eller tandköttet som orsakar smärtan så ofta som behövs för att ge samma resultat .

Previous:nothing Next:vad som väntar under ett tandimplantat

Relaterade artiklar


 • typer av tandproteser
 • vad är processen för permanenta proteser ?
 • symptom på en tand hålighet
 • marmor matlagning sten
 • hur man gör hemmagjord Tandfasader bilder
 • hur man bibehåller en sanitär tandborste
 • parodontit behandlingsalternativ
 • smärtorna av nya proteser
 • hur man hittar en tandläkare Kaiser Permanente
 • vad är en Waterpik ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com