Hur du donerar ägg för pengarna i Arizona

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-04-25
"Tack vare den underbara medkänsla och omtanke av äggdonatorer, har många par insett sina drömmar om att ha en familj, säger Precious Wonders Äggdonation, en Phoenix, Arizona, fertilitetsbehandling centrum. Äggdonation har ökat dramatiskt sedan 1983, den första lyckade leveransen givare ägg. Från och med 2010 finns inga lagar i Arizona som förbjuder äggdonation för ersättning och blodgivare $ 3. 500 på de flesta kliniker i Phoenix

Du behöver:.
Ålder mellan 18 till 30
. Gymnasieexamen.
Längd och vikt proportionerliga.


1.
Fyll i en givare ansökan på webbplatsen för det företag du väljer för äggdonation. Det finns stränga krav på äggdonatorer i Arizona, kontrollera att du passar alla them. There finns flera fertilitetskliniker som specialiserat sig på äggdonation i Phoenix-området, skiljer sig i deras exakta förfarandet och den ersättning du får
2.
Delta en intervju med en donator samordnare. Beroende på kliniken, kan detta göras på telefon eller personligen. Samordnaren kommer att gå över de risker och uppgifter om äggdonation, och bekräfta att du fortfarande vill gå igenom det.
3.
Delta en psykologisk utvärdering. De flesta kliniker kräver en psykologisk utvärdering för att du är känslomässigt redo för donation.
4.
Gå till en medicinsk bedömning. När du har passerat den psykologiska bedömningen kommer du vara medicinskt utvärderas. Du kommer att ta flera tester, har blod dras, har ett cellprov och ges tydliga instruktioner.
5.
Följ anvisningarna och ta alla läkemedel som förskrivs . Gå in på kliniken på de dagar som krävs för att få ultraljud och att få ytterligare medicinering och instruktioner.
6 .
Gå in på kliniken för äggplockning förfarandet . Det är en enkel , icke-kirurgiska öppenvården förfarande som vanligtvis tar ungefär 30 minuter . Kliniken kommer att hålla dig i ungefär två timmar efter det att förfarandet för att säkerställa att du inte har en ovanlig reaktion på medicinering . De flesta kvinnor kan återvända till arbetet eller skolan nästa dag .

tips och varningar


 • Prata med din familj innan beslut fattas om att bli äggdonator. Processen kan vara emotionella och du behöver deras stöd.
 • I februari 2010 två fakturor --- SB 1306 och HB 2651 --- som skulle förbjuda äggdonation för ersättning presenterades för Arizona lagstiftare. Dessa räkningar har inte passera, men liknande räkningar kan vara på gång.


 • Previous:nothing Next:information om leva en hälsosam livsstil för barn

  Relaterade artiklar


 • Hur du donerar ägg för pengarna i Arizona
 • Vilka är farorna med torra radera markörer?
 • information om leva en hälsosam livsstil för barn
 • aqua yogaövningar
 • hur man bygger sex-pack abs
 • hur man rengör en digital rektal termometer
 • hur man tvättar händerna vägen läkare rekommenderar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com