information om leva en hälsosam livsstil för barn

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-04-24
. Enligt Centers for Disease Control and Prevention, att hålla barn med god hälsa är det bästa sättet att bekämpa typ 2 diabetes, hjärtsjukdomar och många andra problem i samband med barnfetma

Limit Inaktivitet

Att begränsa den mängd TV-och videospel tid ditt barn har på daglig basis kan bidra till att uppmuntra andra mer fysiska aktiviteter. Uppmuntra dina barn att stänga av spel och spela utanför när det är möjligt.

hälsosamma matvanor

Den största nyckeln till en hälsosam livsstil för barn är sunda matvanor. Att ge balanserade måltider och mycket frukt och grönsaker, fullkorn och magert protein hjälper att hålla barnen friska. Håll dig borta från snabbmat och kraftigt förädlade måltider.

Gör Övning Fun

Att utöva roliga aktiviteter kommer att hålla dina barn intresserade. Till exempel pågår rider familj cykel eller promenader är ett perfekt sätt att uppleva naturen och utövar samtidigt.

Limit Sötsaker

Medan barn älskar sötsaker som godis , glass och chips , de kan vara mycket ohälsosamt i stora mängder . Även om de inte behöver vara helt berövas godis , bör mängden skräp mat de äter alltid vara noga övervakas och regleras .

Föregå med gott exempel

Barn ser upp till sina föräldrar och det kan vara lättare för dem att följa en hälsosam livsstil om de är upp runt föräldrar också njuta av en hälsosam livsstil som innebär att hälsosamma måltider och motion .

Previous:nothing Next:hur man bygger sex-pack abs

Relaterade artiklar


 • aqua yogaövningar
 • hur man bygger sex-pack abs
 • Vilka är farorna med torra radera markörer?
 • hur man tvättar händerna vägen läkare rekommenderar
 • information om leva en hälsosam livsstil för barn
 • hur man rengör en digital rektal termometer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com