bästa sätten att sträcka ledband

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-05-02
Underlåtenhet att sträcka ledband före och efter träningen kan orsaka muskelfibrer att förkorta, vilket leder till potentiella skador, enligt Global hälsa och kondition. Sträcker bör inte kräva hjälp från en partner och inte heller kräva energi för att upprätthålla sträckan. Stretching bör dock fokusera på en viss muskel grupp i taget

Stretch försiktigt

Värmer upp i kroppen genom konditionsträning (promenader, cykling och löpning) är viktigt för att pumpa blod till muskelgrupper du ska använda under intensiv träning. När uppvärmd, måste du sträcka som muskelgrupp försiktigt, men omedelbart, eftersom även 30 minuter senare musklerna har kallnat och skada kan leda till.



Len töjning av ligament görs bäst med dynamisk sträckor. Dynamiska sträckor styrs arm och ben som sakta når ditt rörelseomfång gränser. Det finns ingen studsar över en mild nå i dynamisk stretching. Exempel på dynamiska och milda sträcker inkluderar kontrolleras (och långsam) mild arm och gungor ben. Dessa typer av sträckor bör göras i 8 till 12 repetitioner per set, stoppa minut din ligament och muskler blir trötta.

Stretch Stadigt

Efter påbörjar din sträcka måste du hålla det i några sekunder. Släpp muskeln om det börjar brinna, eftersom detta bara kommer trötthet ligament och muskler och kan orsaka en skadad ligament, vilket kan ta upp till så många som 12 veckor att läka, enligt Global hälsa och kondition. Den typ av sträckan kommer att spela en roll i den längd du kan hålla stretch.

Stretch konsekvent

Stretching konsekvent är viktigt för att undvika att ett lägre förkorta kroppen muskler . Genom stretching före träning , eller någon verksamhet som kan skada ligament som förbinder ett ben i kroppen till en annan , kan du underhålla kroppen flexibilitet . Stretching håller ofta kroppen smidig och ligament kan hantera större kraft och tryck än om de inte sträcks ofta .

Previous:nothing Next:fötter smärta & förmån för studsade





Relaterade artiklar


 • hur man bygger sex-pack abs
 • bästa sätten att sträcka ledband
 • aqua yogaövningar
 • fötter smärta & förmån för studsade
 • Vilka är farorna med torra radera markörer?
 • information om leva en hälsosam livsstil för barn
 • hur man återställer Clearblue bildskärmen
 • sätt att bli av med huvudlöss
 • hur är ett nyfött barn hörseltest utförs?
 • hur man tvättar händerna vägen läkare rekommenderar




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com