kroppstemperatur mätverktyg

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-05-23
Din kroppstemperatur hjälper till att bestämma avvikelser i din allmänna hälsa. Även om de flesta människor tror att en normal kroppstemperatur är 98,6 grader Fahrenheit får kroppstemperatur varierar med omkring en grad . Kom ihåg att verktyget är bara så noggrann som den som tar temperaturen . Enligt tillverkarens instruktioner är viktigt att få en korrekt temperatur.

Yttre Termometrar

pannan termometrar mäter temperaturen i huden med en bit tunn plast . Temperaturen kan visas numeriskt eller genom en färgförändring på remsan. Kom ihåg att läsa av temperaturen på enheten innan du tar bort den från huden. Externa temperaturer som pannan termometrar anses inte lika exakt som interna mätverktyg.Med ett extra temperatur under armhålan är inte lika exakt som den muntliga eller rektal metod, men det kan fungera bäst för envisa barn. Tänk på att temperaturen kan vara upp till en grad Fahrenheit lägre än en traditionell muntlig behandling.

örontermometrar

Även örontermometrar kommer i olika former och storlekar , de använder alla infraröd teknik för att mäta en persons kroppstemperatur. Temperatur visas digitalt , och förekommer vanligtvis inom några sekunder . Kom ihåg att rengöra öronen innan du använder en örontermometer , som vax eller smuts kan påverka noggrannheten i termometern .

Oral Termometrar Pacifier termometrar placeras i ett barns mun ungefär som en traditionell napp , men är inte lika exakt som andra typer av termometrar , eftersom de ofta tar längre tid att få en temperatur läsning .Electric termometrar visa temperaturen genom att mäta hur väl el färdas genom tråden på termometern. Elektriska termometrar för det mesta drivs genom små mynt-batterier. WebMD föreslår en översyn av elektroniska termometern noggrannhet uttalande innan du köper den, kom ihåg att noggrannhet kan variera kraftigt.

Rektaltermometrar

Traditionella elektroniska termometrar kan användas rektalt, men för att undvika korskontaminering rengöra enheten ordentligt mellan använder, och använd den enbart muntligt eller rektalt. Sätt in termometern inte mer än, 5 till 1 tum. Någon djupare kan orsaka obehag eller skada ändtarmen vävnad, enligt en WebMD artikel.Disponibel termometrar tillverkade av plast-liknande lapp kan också användas rektalt. Temperatur visas som en färg, och är relativt korrekta.

Previous:nothing Next:inkubator utveckling

Relaterade artiklar


 • hur är ett nyfött barn hörseltest utförs?
 • bästa sätten att sträcka ledband
 • sätt att bli av med huvudlöss
 • hur man gör riktiga caribbean ryktade kyckling
 • hur man återställer Clearblue bildskärmen
 • hur man ska tolka en genogram
 • Vad gör av hormoner som produceras av sköldkörteln?
 • hur reparera repor på glasögonglas
 • aqua yogaövningar
 • hur man rengör en digital rektal termometer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com