övningar hemma för en platt mage

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-05-26
Den största faktorn i en platt mage är inte en ökning i magen muskler , utan snarare en minskning i det totala kroppsfettet. Konditionsträning är kroppens primära försvar mot fett lagring . En serie övningar kroppsvikt, följt av en rad mage specifika övningar som du kan göra hemma utan någon utrustning kan både bränna fett och öka mage muskler för att ge dig platt mage som du söker .

Kroppsvikt Sequence

Gör en 20 till 25- minuters träning kroppsvikt , alternerande mellan en rad olika övningar utan vila i mellan . Införliva övre och nedre kroppen övningar. Till exempel börja med att göra jumping jacks i två minuter, sedan släppa ner och göra 50 armhävningar. Har 50 ben utfall (25 per ben), gör sedan 25 pull-ups. Dessa typer av övningar görs i ordning, utan vila kommer att höja din puls och ge dig den nödvändiga kardiovaskulär träning att bränna fett. Dessutom är det magmusklerna som används i nästan alla övningarna kroppsvikt, så du kommer samtidigt att bygga mage muskler och bränna fett.

Plank

Ta en 30-sekunders paus vatten sedan gå direkt till planka. Plankan är en isometrisk buken motion, vilket innebär att du kommer att arbeta musklerna utan rörelse . Sitt på golvet på händer och knän , med handflatorna platt på marken . Förläng benen bakom dig så att tårna är den enda delen av din nedre kroppen som vidrör marken . Positionen liknar hur man skulle starta en push -up . Sänk överkroppen så att du inte längre vilar på handflatorna , men på armbågarna och underarmar . Håll underarmarna parallellt med din kropp och hålla ryggen rak . Håll denna position i 60 sekunder . Du kommer att känna magmusklerna arbetar för att hålla dig stabil .

Ben Kick

Benet kick är en buken stärka övning som du utför liggande på din sida . Ligg ner på höger sida , vila underkroppen på sidan av din höft och överkroppen på armbågen och underarmen . Håll din vänstra ben ( överst ben ) rak och utvidga det ut framför dig i en kontrollerad sparkar rörelse . Håll det där för två andra räkna , sväng det tillbaka parallellt med höger ben . Håll vänster ben i luften under hela övningen. Vila inte på golvet framför dig eller på höger ben när du svingar tillbaka. Upprepa detta sex gånger, byt sedan ben.

Previous:nothing Next:rensar kontakter

Relaterade artiklar


 • hur man ska tolka en genogram
 • inkubator utveckling
 • tecken på en förorenad strand
 • drogförebyggande musikprogram
 • fötter smärta & förmån för studsade
 • hur man kan jämföra linsvätska
 • bästa sätten att sträcka ledband
 • täppt näsa hos bebisar & sova
 • Vilka är farorna med torra radera markörer?
 • övningar hemma för en platt mage
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com