tecken på en förorenad strand

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-05-14

Du behöver:
curry
. Ginger.
Peppar.
Krydda.
Vitlök.
Matolja.

Förorenade stränder kan innehålla giftiga ämnen eller mikroorganismer i samband med allvarliga sjukdomar, såsom hepatit A och gastroenterit, enligt artikel publicerad av The Guardian. Medan vissa tecken på kontamination är uppenbara, kan ibland klara vatten döljer många patogener, och folk reda på att de har simmat i förorenat vatten bara efteråt, när de utvecklar ett öga eller annan infektion. Enligt Natural Resources Defense Council, varje år sju miljoner amerikaner få infektionssjukdomar från att simma i förorenat vatten utanför stränder och på andra ställen.

Dead Fish

Enligt Energi Boom är oljeföroreningar en av de värsta och mest synliga sådana, kan så ofta ämnet fläckig flytande eller deponeras i sanden. Men när oljan inte når stranden, det kan fortfarande visa tecken på sin främmande makt, i det stora antalet döda fiskar och andra havsdjur som hamnar på stranden.

rödalgblomningarna

Red tidvatten är blomningar av mikroskopiska alger som producerar toxiner som är farliga för människor och marina djur, enligt Natural Resources Defense Council. Vattnet blir grumligt, svarvning rödaktig eller grön. Rödalgblomningarna blir allt vanligare i Florida och i Mexikanska golfen på grund av en överdriven mängd näringsämnen i vattnet, till följd av dåligt renat avloppsvatten, avfall från jordbruk och gödsel bräddavlopp.

Infektion efter bad

Avlopps- förorenade stränder kan visa några tecken på fara. Surfer Damian Carrington fick ögon och hals infektioner efter bad i det kristallklara vattnet i Praa Sands och Porthtowan stränder, i England. Han rapporterade dålig erfarenhet för att The Guardian. "Jag såg inga tecken på avloppsvatten Men medan det är omöjligt att koppla slutgiltigt de timmar jag tillbringat i vattnet med konjunktivit och inflammerad hals som blossat upp inom 48 timmar, är jag övertygad om dessa super- rena vågor gömde en mycket smutsig hemlighet. "

Previous:nothing Next:Vad gör av hormoner som produceras av sköldkörteln?

Relaterade artiklar


 • hur man tvättar händerna vägen läkare rekommenderar
 • bästa sätten att sträcka ledband
 • sätt att bli av med huvudlöss
 • hur man inte ska få en kall när någon i ditt hus är sjuk
 • hur man bygger sex-pack abs
 • Styrketräning pass för kvinnorna
 • hur är ett nyfött barn hörseltest utförs?
 • rastlös sovande barn
 • hur reparera repor på glasögonglas
 • hur man rengör en digital rektal termometer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com