typer av ögondroppar

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-05-11
Ögondroppar är de vanligaste sättet att fördela läkemedel för behandling av ögoninfektioner . Enligt Vision RX hemsida , ögondroppar är effektivare än orala läkemedel , eftersom de flesta av läkemedlet i ögondroppar kvar i ögat , förebygga biverkningar . Med tanke på känsligheten i ögonen , det finns ett enormt utbud av ögondroppar tillgängliga från apotek och apotek .

receptfria ögondroppar

The Vision RX hemsida informerar om att ökad användning av over-the-counter ögondroppar godkännas av en läkare. Trots att de är i allmänhet säkra, kan vissa individer befinner sig allergisk mot konserveringsmedel i vanliga ögondroppar, t. ex. i konstgjorda riva lösningar, som fukta torra ögon. Om en allergisk reaktion inträffar, rekommenderar Vision RX hemsida att den enskilde söker utan konserveringsmedel droppar.

Allergi ögondroppar

Allergi ögondroppar för att behandla specifika ögonsjukdomar från irritation, till svullnad eller rodnad. Enligt Allergi ögondroppar hemsida, droppar avsvällande allergi öga lugna blodsprängda ögon och är effektiva i att lindra rodnad. Men varnar hemsida att långvarig användning av avsvällande ögondroppar kan förvärra tillståndet och leda till att ögat blir rödare. Anti-inflammatoriska ögondroppar rekommenderas av Allergi ögondroppar hemsida för lugnande svullnad och irritation i ögat, och antihistaminer och mast-cell-stabilisator allergi ögondroppar förespråkas för en snabb och effektiv inriktning av den främsta orsaken till allergin.

Receptbelagda ögondroppar

Enligt Vision RX hemsida , är anti-allergi öga lösningen bland de mest använda av receptbelagda ögondroppar . Webbplatsen har även åberopat droppar grön starr ögat som en förskrivna öga lösning , och betonar vikten av att följa en läkares anvisningar med hänsyn till nödvändiga mängden droppar den enskilde kräver . Antivirala ögondroppar nämns också som en gemensam behandling för herpesinfektioner virus ögat och antibiotika är ofta rekommenderas för behandling av bakteriella ögoninfektioner . The Eye Care Amerika hemsida diskuterar steroid ögondroppar som en potent läkemedel för ögonsjukdomar och uppmanar till att patienten endast använda dem om råd av en läkare .

Previous:nothing Next:Syftet med ögonfransar

Relaterade artiklar


 • Hur många kalorier Power Walking bränna?
 • Vilka är farorna med torra radera markörer?
 • typer av ögondroppar
 • rastlös sovande barn
 • information om leva en hälsosam livsstil för barn
 • hur man bygger sex-pack abs
 • fötter smärta & förmån för studsade
 • hur man återställer Clearblue bildskärmen
 • hur man inte ska få en kall när någon i ditt hus är sjuk
 • hur man ska tolka en genogram
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com