New Hampshire antagning för länet vårdhem

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-06-21
New Hampshire har flera landstingsdrivna sjukhem att ta hand om de svaga, sjuka eller äldre. Invånarna får ett rum, måltider och aktiviteter, samt medicinska och rehabiliterande behandling. Tjänster som länet vårdhem erbjuder varierar från anläggningen men kan även innefatta såväl långsiktig och hospicevård, Alzheimers sjukdom och demens enheter, rehabilitering och efter sjukhusvistelse behandling, och hemtjänst och vuxna dag.

Entré

Alla län vårdhem i New Hampshire prioritera sökande som är bosatta i det län där vårdhem är, även om vissa faciliteter gör begränsade undantag. Full patientjournaler och läkarremiss krävs för tillträde till länet vårdhem, och några anläggningar begära ytterligare tentor, såsom tuberkulos screening. Medicinska journaler och ibland personliga besök används för att bedöma en persons placering eller tjänster inom ett hem. Om sängen är för närvarande inte tillgängliga, de flesta anläggningar hålla en väntelista. Län sjukhem har också socialarbetare eller annan personal till hands för att vägleda familjer genom antagningsprocessen.

Medicaid

Personer som inte kan råd med kostnaden för hemvård bör gälla för New Hampshire Medicaid finansiella behörighet och lång sikt Sjukvårdsartiklar stödberättigande. Dessa program hjälper till att betala kostnaden för ett sjukhem . Den närmaste New Hampshire ServiceLink Resource Center kan gå igenom ansökningsprocessen , som kommer att omfatta ett ansikte mot ansikte bedömning av medicinsk behörighet och en ekonomisk utvärdering . Att vara berättigade till Medicaid , måste den ekonomiska utvärderingen visar att individen har en månadsinkomst, netto mindre än den som Medicaid betalar för hemvård och en resurs till högst $ 2500, med 2010 . De flesta invånarna i New Hampshire hem län omsorg är Medicaid mottagare , men anläggningar också acceptera privata lön och ansvarsförsäkring .

före Entré Besök

New Hampshire hem länet ammande också föreslår att du gör en pre-inträde besök till anläggningen. Under besöket ska du träffa vårdpersonalen att bedöma tjänster och kommunicera din älskade behov. Du kanske också vill ta en tur och tala med invånarna och deras familjer att utvärdera de boendes livskvalitet på sjukhemmet.

Previous:nothing Next:hur ord ett minnesmärke kort





Relaterade artiklar


 • Ovitrelle instruktioner
 • hur man inte ska få en kall när någon i ditt hus är sjuk
 • ungdomar missbruk fakta
 • stödgrupp idéer för pensionärer
 • varför kvinnor bör äta yoghurt
 • aqua yogaövningar
 • Har du skölja disken i varmt eller kallt vatten?
 • verktyg som barnläkare användning
 • den genomsnittliga höjden för män
 • Syftet med ögonfransar




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com