nycklar till felsökning löpband

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-06-01
Det finns många olika modeller av löpband på marknaden, många av dem har liknande grundläggande arkitektur. De flesta löpband har ett bälte och en motor och dessa mekanismer tenderar att ha gemensamma problem. Lyckligtvis har många av dessa problem är lätta att åtgärda. Med några diagnostiska ledtrådar och rätt utrustning, de flesta människor har möjlighet att följa instruktioner för att åtgärda de mest erfarna löpband bekymmer.

Belt

löpband bälten se en hel del slitage och tenderar att bryta oftare än andra delar av maskinen. Om din löpbandet är ojämn , prova att ta bort bultar och återanpassa den manuellt . Om bältet är fastnar , pröva att använda bälte vax för att smörja gummi . Smörjning av gummi löser en rad problem förknippade med friktion , inklusive förbränning-gummi lukt , halka och snubblade bränningar .

Elektronik

Det finns många motoriska problem som kan resultera i en trög bälte eller ett löpband som inte kommer att uppstart. De flesta av dessa problem beror på ett kort i motorn . Byta en säkring kan ofta lösa problemet . Ibland kan du behöva byta motorn borstar . Var ytterst försiktig när du arbetar på din löpband motorn . Om problemet du upplever är egentligen inte ett resultat av motorn fungerar , kan det starta upp och orsaka skada . En stark löpband motor kan ta bort en kroppsdel .

Mekanisk

Om bältet är på väg åt ena sidan , kontrollera plast rullen ärmen . Ibland kan dessa ärmar få ur läge , och helt enkelt flytta dem på plats kommer att fastställa ojämnheter . Detta är ett vanligt problem för många olika typer av löpband . Du kan också ersätta hylsan täcka helt om att flytta den manuellt löser inte problemet. Om ditt löpband är långsamt eller saknar effekt, kan du har en skadad motor bälte. Motorn bältet fungerar som en fläktrem i en bil, när det blir slitet det börjar halka, vilket väsentligt minskar effekten av löpbandet. Byta bälte kommer att fixa detta problem.

Previous:nothing Next:Damm och eksem

Relaterade artiklar


 • typer av ögondroppar
 • drogmissbruk i gymnasiet
 • hur man tvättar händerna vägen läkare rekommenderar
 • hur man inte ska få en kall när någon i ditt hus är sjuk
 • midja övningar för män
 • Syftet med ögonfransar
 • tecken på hypertention
 • Vilka är farorna med torra radera markörer?
 • information om leva en hälsosam livsstil för barn
 • Hur du donerar ägg för pengarna i Arizona
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com