stödgrupp idéer för pensionärer

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-06-18
När människor åldras, konfrontera de en mängd utmaningar. Med hälsa, boende, familj och slutet av livsfrågor utbrott i varje riktning, pensionärer behöver vägledning och en känsla av att de inte är ensamma. Stödgrupper kan lindra sådana behov. Nationella, statliga och lokala organisationer, såsom det nationella rådet för Aging (NCOA) och American Association of pensionärer (AARP) hjälp direkt människor i nöd till lokala ledande resurser. Tillväxten av resurser på Internet ger en ny möjlighet för seniorer bekväm med tekniken.

Online Senior gemenskapernas

Varje pension generationen i det nya årtusendet tycks ha lättare att använda datorteknik, som ger pensionärer med mindre rörlighet tillgång till en värld av stöd inom räckhåll. Online ledande communities ge ett stöd miljö som korsar gränser stad, stat och land. AARP erbjuder online communities för intressen så varierande som trädgårdsarbete, personer som lever med pacemaker, kost och motion, och mycket mer. Seniorer kan gå en eller flera grupper att hålla intressen avgörande och för en känsla av tillhörighet.

Life Skills Stödgrupper

gemenskapernas över hela USA erbjuder ett utbud av stöd alternativ till pensionärer. Seniorer kan delta i en grupp i sitt område som Mulberry Senior Citizens Center i Pittsburgh, Pennsylvania. På Mulberry, äldre medborgare att delta i wellness och träningsprogram, hantverk, musik och varje vecka andlig förnyelse grupp. Stödgrupper är en offentlig resurs i de flesta samhällen och oftast inte ut några avgifter. Dessa grupper erbjuder seniorer sällskap, vägledning och en känsla av gemenskap i en stödjande miljö.

Ensamboende

En persons hem är en symbol för oberoende, och några pensionärer vill behålla sin självständighet så länge som möjligt. Ett exempel på ett EU-program stödja oberoende seniorboende är "Åldrandet i Place i Darien," ett gratis program för seniorer sponsras av Gemenskapens fond av Darien, Connecticut. Detta arbete kombinerar medel inklusive remiss till regionala och statliga tjänster inriktade mot äldre självständigt boende. I samhällen där ingen oberoende levande program eller kataloger på plats kan senior center erbjuder varje vecka eller varannan vecka möten för fortfarande är oberoende seniorer att dela känslor och utmaningar.

Previous:nothing Next:Indiana välfärd program

Relaterade artiklar


 • tecken på hypertention
 • CT-scanning fakta
 • information om leva en hälsosam livsstil för barn
 • kroppstemperatur mätverktyg
 • innebörden av ett IQ-test
 • kommunikationens roll och informationsteknik på sjukhus
 • det bästa typer av filter för ro-system
 • Fördelarna med elliptiska cyklar för äldre
 • hem rättsmedel för gnetter
 • Vilka är de viktigaste typer av bakterier?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com