alkohol detektionsmetoder

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-07-21
Det kan vara svårt att säga när någon har druckit , men du kan vara i en position där du måste veta . Kanske du är en arbetsgivare som berörs om en out-of -control anställd , en polis på en trafik stopp , eller orolig förälder till en tonåring . Flera metoder , några observationer och vissa kemiska , kan du avgöra nykterhet .

Observation Beteenden och Miljö

Ibland kan man berätta för någon har druckit av det du ser , hör och luktar . Du kan upptäcka lukt av alkohol eller se en öppen behållare av alkohol i närheten. Den person som kan uppvisa sluddrigt tal , stapplande gång, eller klumpighet om han försöker hitta skrifter såsom körkort och bil registrering . Personen kan också visa mycket föränderlig stämningar , från fnittrande till snyftande öppet i några ögonblick .

Field Nykterhet Tester

Poliser är utbildade för att sätta människor som misstänks för rattfylleri genom ett antal fält nykterhet tester . Dessa tester omfattar ber den misstänkte att gå i en rak linje , att stå på en fot , och röra näsan med pekfingret . Dessa tester gör ett bra jobb med att identifiera personer som är osäkra, men de tillverkar också "falskt positiva". Någon med neurologisk sjukdom, till exempel, inte skulle kunna klara ett prov fält nykterhet även om han är nykter.

Breathalyzer Test

I alkoholmätare testet, är den misstänkte ombeds att blåsa i ett rör anslutet till en maskin, som sedan bedömer personens blodalkoholkoncentrationen (BAC) baserat på mängden alkohol på personens andetag. En BAC av 0,08 eller över betyder att personen är lagligt berusad vid tillämpningen av körning. Enligt Alkohol Test Info , breathalyzers har rykte om sig att vara helt tillförlitliga . Dessutom kan deras resultat skev av den misstänkte hyperventilerar av nervositet eller innehar dennes andedräkt

blodprov

Ett blodprov är typiskt utföras på sjukhus eller läkarmottagning . Enligt Alkohol Test Info , resultaten är mycket tillförlitliga . Enligt utskottet för alkohol, andra droger och transport i Transportation Research E-cirkulär , några försvarsadvokater ger kunderna råd som har slutat misstänkt för rattfylla för att begära ett blodprov , både för precision och eftersom den i tid det tar att få den misstänkte till sjukhus och få henne blod dras , hennes BAC kan ha fallit inom lagliga gränser .

Kompletterande åtgärder

Människor som sitter i husarrest är ofta tvungna att bära ett transdermalt alkohol övervakningsanordning runt vristen. Den mäter alkohol i svett. Vissa domstolar för människor med alkoholproblem för att få ett tändsystem lås på deras bil. Bilen startar inte om BAC mätt med en alkoholmätare är 0,08 eller över. Slutligen kan urin och hår metoder användas för att avgöra om alkohol har skett inom den senaste veckan (urin) eller de senaste månaderna (hår). Hår tester kan också avgöra hur mycket alkohol har använts.

Previous:nothing Next:tillbaka förlängning övningar

Relaterade artiklar


 • hur man trimma ner magen fett
 • hospicevård information
 • rökning medvetenheten aktiviteter
 • hur man håller passa med ett kors ryttare
 • Hur vet jag om kryckor är rätt inställda?
 • instruktioner för en talande stegräknare
 • information om leva en hälsosam livsstil för barn
 • drogmissbruk i gymnasiet
 • Syftet med ögonfransar
 • pacemaker historia
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com