alkoholmissbruk symptom

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-07-30
Enligt Alkoholmissbruk Basics , " Mer än 13. 000 ungdomar i Amerika tar sina första drycker varje dag. " Dricker alkohol är vanligt i Nordamerika . Många människor dricker men inte missbrukar alkohol . De som missbrukar alkohol är ibland omedvetna om att de därigenom skadar sig själva eller andra .

Definition av alkoholmissbruk

Alkoholmissbruk uppstår när en persons alkoholvanor påverka hans liv på ett negativt sätt . Alkoholmissbruk skiljer sig från alkoholism eftersom den som dricker gör upprätthålla en viss nivå av kontroll över sin alkoholkonsumtion. Att säga att någon missbrukar alkohol inte nödvändigtvis innebär att personen dricker alkohol ofta . Alkoholmissbrukare riskerar att bli beroende av alkohol . För att bättre förstå när man dricker blir ett självdestruktivt beteende , är det bra att definiera måttlig alkoholkonsumtion. Generellt sett är det säkert för kvinnor att ha en dricka per dag och för män att ha två drinkar per dag .

Fysiska symptom

Den fysiska symptom på alkoholmissbruk inkluderar strömavbrotten. Termen blackout avser en tidsperiod som en person har inget minne av, som en följd av överdrivet drickande. Elavbrott uppstå på grund av att påverka att alkohol har på hjärnan. Många hälsoproblem såsom: hjärtsjukdomar, levercirros, och magsår kan också vara ett tecken på lång sikt alkoholmissbruk. Även unga människor visar fysiska tecken på alkoholmissbruk. Enligt Alkoholmissbruk Basics, "Mer än 150. 000 amerikanska collegestudenter utveckla alkoholrelaterade hälsoproblem varje år. "

Beteendemässiga symtom

WebMD beskrivs flera beteendemässiga symptom som infinner sig när en person missbrukar alkohol. Ofta personer som missbrukar alkohol kommer att medverka i risktagande beteende medan berusade. Detta beteende resulterar vanligtvis i en personskada eller juridiska problem . Personer som missbrukar alkohol också ofta försummar arbetsrelaterade, utbildnings-, familjeskäl eller sociala förpliktelser.

sociala relationer

Människor som missbrukar alkohol upplever negativa förändringar i sina relationer med andra människor. De kanske tycker att vänner och familjemedlemmar märker att deras drickande har blivit problematisk . Ofta kommer andra människor kritiserar alkoholmissbrukare på grund av deras dryckesvanor . Deras relationer blir ansträngda när folk som en gång var mycket nära att förlora förtroendet för dem och bli långt . Vänner och familj kan också hända att den person som missbrukar alkohol är att umgås med andra som också missbrukar alkohol.

Previous:nothing Next:hälsofrågor för afroamerikaner

Relaterade artiklar


 • övningar hemma för en platt mage
 • hur man bygger sex-pack abs
 • hur man byter en lins i mina glasögon
 • typer av stress relievers
 • lista på symptom på uttorkning
 • effekter av spädbarnsmassage
 • Fördelarna med elliptiska cyklar för äldre
 • hur man kan jämföra omvänd osmos vatten
 • läsglasögon stilar
 • midja övningar för män
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com