användningsområden för tops

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-07-31
Bomullstoppar har de egenskaper som en svamp, pensel, dammvippa, bandage och trollstav. De är en uppskattad hushåll diverse objekt. Flitig pinnen aficionados överallt har kommit med många användningsområden för bomullspinnar. Trots tops "mångsidighet dock läkarna överens om att de inte är för rengöring hörselgångar.

Små städjobb

Använd bomullspinnar för damm och rent obskyra skrymslen som gitarr band eller knappen skrymslen i känsliga elektronik såsom dvd-spelare och handdatorer. Kompresser kommer också väl till pass för rengöring tangentbord, bildskärm kanter och andra delar dator. Använd dem sparsamt att tillämpa tvättmedel eller blekmedel för fläckar eller att röra upp mögliga injekteringsbruk. Även smycken kan göras skinande rena med en förnuftig användning av bomullspinnar.

Kosmetika och Costuming

Bomullstoppar är lämpligt utformade för att nå de detaljerade konturerna av det mänskliga ansiktet. På grund av sin form, de är praktiskt för alla evenemang, från bröllop till Halloweens. Utnyttja tops som smink och ansikte färg applikatorer. Använd dem för att ansöka lim för kostym skägg och hår. Tops är också mycket effektiva för att tillämpa nagellack remover. Spray en favorit parfym på tops som du sedan stoppa in en liten ziplock påse. Denna teknik kommer att bevara parfym i timmar. Svabbproverna ger ett diskret sätt att återigen parfym utan att en stor flaska runt.

Första hjälpen

Bomullstoppar är till hjälp för rengöring hål i öronen, skrapsår och småsår. De fungerar särskilt väl för att anbringa antiseptiska medel eller utvärtes salvor innan bandage. Den wandlike kvalitet bomullspinnar tjänar dem väl här, eliminera potentiellt germy fingertoppar från mindre första hjälpen.

Konst och hantverk

Bomullstoppar är populära i konst och hantverk gemenskap. De kan vara oumbärlig under valfritt antal byggnad eller målning projekt. Använd dem för att tillämpa eller ta bort lim när man bygger modeller. Skickligt nött tops fungerar mycket bra för att skala-modell träd. De gör också bra penslar och är mycket användbara för att blanda färg och blanda färger.

andra praktiska dagliga användning

Bomullstoppar göra smidiga bokmärken. Vid plantering en trädgård, prova en våt bomullstuss för att plocka upp enskilda frön från förpackningen. Utnyttja pensel kvalitet bomullspinnar genom att utnyttja dem att röra upp repor på möbler, väggar och skåp. För barn är en liten handfull bomullspinnar bra för att spela Pick Up Sticks

Felaktig användning:. Öronen

Använd inte tops att rengöra hörselgången. American Academy of Otolaryngologi förklarar att egenskaperna hos öronvax och den dagliga rörelser i käken orsaka äldre öronvax att naturligt vandra ut i hörselgången, med damm och smuts med dem. Använda tops i hörselgångar tenderar att pressa öronvax tillbaka in i hörselgången, faktiskt hinder för rengöring. Pushing vax tillbaka i öronen kan leda till igensättning av hörselgången och även hörselnedsättning.

Previous:nothing Next:hur man kan förlänga försäkringen skolhälsovården

Relaterade artiklar


 • gammaldags sätt att stoppa hosta
 • Hur vet jag om kryckor är rätt inställda?
 • hur man beräknar BMI percentilen
 • rensar kontakter
 • Hur konverterar jag steg på en stegräknare ?
 • kontaktlinser som du bär på natten
 • hur man laddar en spruta
 • utveckling funktionshinder & direktiven förväg
 • hur man sterilisera sprutor
 • Hur beräknar jag globulin?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com