hur man kvalificera sig för gratis recept på en låg inkomst

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-07-26
Flera läkemedelsföretag erbjuder gratis receptbelagda läkemedel för att låginkomsttagare. Programmen är sista utväg alternativ att överväga innan du slutar att ta medicin. De kvalifikationer som är olika för varje patient biståndsprogram, men i princip alla erbjuder gratis eller till reducerat pris, receptbelagda läkemedel låginkomsttagare som uppfyller specificerade krav, enligt Rx Assistance webbplats. Inte alla låginkomsttagare berättigade till gratis medicin, men programmen kan erbjuda dig medicin till ett reducerat och överkomligt pris.
1 .
Ansök om Medicare om du är 65 år eller äldre , eller Medicaid om du är en gravid kvinna eller som ansöker om barn som lever i en låg inkomst hushåll . Om du inte är accepterat , spara brev med avslag . Om du är godkänd för Medicaid , får du gratis receptbelagda läkemedel . Du måste förse regeringen med bevis på inkomst .
2 .
Lista dina mediciner och fråga din apotekare som företaget tillverkar droger . Du kan ange den information som en drog bistånd webbplats som RX Assist eller Partnerskap för Prescription bistånd ( se Resurser ) , som båda kommer att ge dig av tillverkarens information och ange om medicinering erbjuds i någon drog biståndsprogram. Vissa droger är inte berättigade till gratis-medicinering program .
3 .
Ansök om stöd från en av de recept bistånd program som erbjuds av större läkemedelstillverkarna som Bayer , Pfizer , DuPont Merck och Procter Gamble . De flesta företag kräver bevis på din försäkring status och inkomstnivå. Vissa kräver att du är en "amerikansk medborgare eller juridisk person med hemvist inte berättigar till receptbelagda läkemedel hjälp genom Medicaid," enligt den cancerterapi webbplats.
4.
Be din läkare att ringa recept bistånd programmet. Ett fåtal företag som Janssen Patient Assistance Program, Hoechst Marion Roussel fattiga Patient Program, Lilly Cares Program och Merck Patient Assistance Program kräva att en läkare begära hjälp genom att ringa ett program administratör.


Previous:nothing Next:tecken på mensen kommer

Relaterade artiklar


 • hur man kan minska rynkor & hängande i ansiktet
 • den genomsnittliga höjden för män
 • hur ord ett minnesmärke kort
 • förteckning över generiska p-piller
 • Styrketräning pass för kvinnorna
 • övningar hemma för en platt mage
 • Hur jämför jag stödstrumpor ?
 • Syftet med ögonfransar
 • vad händer om en människa tar metacam?
 • Ovitrelle instruktioner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com