läsglasögon stilar

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-07-10
Människor ofta bär läsglasögon för att rätta till ett medicinskt tillstånd som kallas presbyopi, som är en synförlust orsakad av förändringar i ögat muskler och lins elasticitet på grund av ålder. Många individer upplever ålderssynthet runt eller efter 40 års ålder, när de finner de måste hålla läsmaterial längre bort från deras ögon att fokusera ordentligt. Läsglasögon, som kan rätta till problemet, finns på många ögon läkare kontor, mataffärer, apotek och ögon av glas butiker. Flera olika typer av läsglasögon är tillgängliga.

Progressiva No-Line Bifokala behandlingen glasögon

No-line bifokala läsglasögon har en tydlig sektion nära toppen av linser som utvecklas till ett recept linsen på botten av glasögon. Även dubbelslipade glasögon har av tradition haft en linje på linsen för att påvisa förändringen mellan det tydliga och recept delar av linser, många läsglasögon är tillgängliga utan att progressiva linjen.

Half-Eyes behandlingen glasögon

Half-ögon läsglasögon är små glasögon som bara täcker nedre delen av ögat, vilket gör att individen att titta ner och genom glasögon för att läsa artiklar och se över glasögon för att se andra delar som normalt. Dessa kallas ofta för "Peepers" eftersom individer kan "pip" over the top av glasen att titta på andra objekt.

Full behandlingen glasögon

Full läsglasögon har linser som täcker hela området runt ögonen, precis som typiska glasögon. Till skillnad från bifokala linser, det finns ingen förändring i receptet längs längden eller bredden på linsen. Vissa individer som väljer full-size läsglasögon måste ta bort dem när de inte behöver dem för att läsa eller visa objekt.

Stark och Extra Stark behandlingen glasögon

Stark läsglasögon har ett recept på +3. 00 , 3,25 , 3,50 , 3,75 och 4,00 , och extra starka glasögon behandlingen inkluderar objektiv med ett recept på 4,50 , 5,00 , 5,50 och 6,00 . Tala med din läkare om rätt recept som behövs för din läsglasögon .

Previous:nothing Next:Varför hårbotten har större & djupare folliklar?





Relaterade artiklar


 • tecken på hypertention
 • fiskolja för huden
 • gammaldags sätt att stoppa hosta
 • Vilka är de viktigaste typer av bakterier?
 • Hur beräknar jag tidalvolymen med idealvikt ?
 • behörighetskrav för hospicevård
 • den genomsnittliga höjden för män
 • klitoris infektioner
 • hur man trimmar en inåtväxta tånagel
 • strokeförening riktlinjer




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com