rökning medvetenheten aktiviteter

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-07-08
Hälsoriskerna med rökning , inte bara rökare utan också för olyckliga passiv rökning åskådare är väl publicitet . Att ge upp frivilligt är ett val som mest rökare skulle omfatta frivilligt , men många finner utmaningen nästan oöverstigliga . En bedömning att fokusera på enskilda rökning mönster kan hjälpa rökare att identifiera " hot spots " i sina dagliga rutiner och utveckla sunda aktiviteter för att ersätta perioder tidigare använt rökning .

Tidig morgon rutin

rökare med en tidig morgon rökning vana att hitta ge upp dubbelt svår . De första cigarett av dagen är märkligt tröstande att en härdad rökare och det kan vara det svårt att skiljas.forskning genomfördes 1994 av professor Joshua E Muscat, professor i folkhälsovetenskap vid Penn State College of Medicine, visade att tidig morgon rökare andas djupare, med en större . risk att utveckla sjukdom i halsen och andningsorganenEtt bra sätt att komma över en tidig morgon rökning vana är att stiga tidigare än sent-tillräckligt tidigt för att passa i vissa mjuk träning eller ett avslappnande bad innan de äter en hälsosam frukost. Att hitta en aktivitet som utgör hinder för rökning är svaret och bidrar till att bygga en ny rutin som inte innehåller cigaretter.

Arbetsdag kaffepauser

Kaffepausen är definitivt en farlig väg när det gäller att motstå lusten att tända en cigarett , särskilt om arbetskamrater är rökare som samlas vid en favorit rök zon för att dricka kaffe och njuta av en lugn puff.Det finns inget sätt en reformerande rökare kan delta i en rök fest utan att ge efter för frestelsen, så det bästa är att undvika att hålla företaget med rökning kompisar till åtminstone tre veckor har gått.Tre veckor är en magisk riktmärke för folk som försöker sluta röka. Det finns inga hårda och fasta tidslinje löften för rökare, men efter tre veckor obehagliga suget minskar avsevärt.

Riskområdena

Rökare är oftast väl medvetna om sina riskområden, och dessa är vanligtvis talar i telefon, efter måltid och sociala tillställningar där alkohol erbjuds. Göra en ansträngning för att undvika situationer där cigaretter en gång spelat en betydande roll kan bidra till att minska suget och främja alternativa aktiviteter. En analys av individuella vanor är bra , med en " dödslista " över saker att styra bort från , till exempel kaffe och alkohol .

Tracking Besparingar

En av de få trevliga aspekter för rökare att ge upp är möjligheten att spara allt som surt förvärvade pengar som en gång gick upp i rök . En underbar incitament att härda lösa är att hålla en noggrann hänsyn till sparade pengar , med realistiska mål märkt längs vägen . Uppnådda mål skall belönas med nya kläder , mat restaurang och teater behandlar betalas med besparingar .

Previous:nothing Next:Fakta om äldre fysisk kondition

Relaterade artiklar


 • övningar för att bygga bröstmuskulatur
 • korrekt hållning när de står och sitter
 • hur man inte ska få en kall när någon i ditt hus är sjuk
 • fötter smärta & förmån för studsade
 • Omron hem-711acn2 instruktioner
 • inkubator utveckling
 • Hur många kalorier Power Walking bränna?
 • Indiana välfärd program
 • hur man håller skorna på en klubb foten spädbarn
 • information om cellandning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com