NIH politik för barnmorskor

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-08-01
För många gravida kvinnor , att välja en prenatal vårdgivare är ett stort beslut . Medline Plus , en tjänst av US National Library of Medicine och National Institutes for Health , NIH eller publicerar information om barnmorskor politik och rekommendationer

Du behöver : .
Alkaliskt vatten
Green sallader .
Juice.
Urin teststickor .

Historia

Enligt Medline Plus , var barnmorska etablerat i USA av Mary Breckenridge år 1925 när hon skapade Frontier Omvårdnad Service i Kentucky . Den Gravid Center Association i New York var det första barnmorskeutbildning program i USA, som inleddes 1932. Idag finns nästan 40 ackrediterade barnmorska program i USA, som alla är på högskolor och universitet.

Funktion

Barnmorskor är utbildade för att ge en mängd olika tjänster till kvinnor och nyfödda barn, inklusive familjeplanering, hantera graviditet och födelse-och gynekologisk vård. Barnmorskor kan träna i en mängd olika inställningar, inklusive sjukhus, förlossningarna centers, privata kliniker och i patientens hem.

Överväganden

Öva barnmorskor är certifierade och licensierade på samma sätt som sjuksköterska Practitioner. Certifieringen är reglerad på två nivåer, stat och det nationella. Lagar om praktiken variera från staten och bör följas oberoende av nationell certifiering. Nationell certifiering är endast tillgänglig för studenter från American College of Nurse-barnmorskeutbildning (ACNM) ackrediterad sjuksköterska-barnmorska program.

Rekommendationer

NIH rekommenderar att kvinnor söker behandling endast av licensierade och certifierade sköterska-barnmorskor. Söker graviditet ledning av en barnmorska rekommenderas endast för kvinnor som har okomplicerad och låg risk graviditeter. För kvinnor som har flera födslar, graviditetsdiabetes, högt blodtryck, kronisk sjukdom eller en historia av förlossningarna komplikationer är barnmorska inte tillrådligt.

Previous:nothing Next:användningsområden för tops

Relaterade artiklar


 • anvisningar om hur man byter batteri på en zoom skoter
 • Alkohol och droger kurser i Florida
 • hur reparera repor på glasögonglas
 • Indiana välfärd program
 • kroppstemperatur mätverktyg
 • CT-scanning fakta
 • olika typer av handikapp
 • pillerasken identifiering
 • koppar kopparspiralen & hur det fungerar
 • hur man jämföra kostnaderna för ett självständigt seniorboende
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com