bäckenbotten avslappningsövningar

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-08-10
styrkeövningar kan ofta hjälpa till att lösa komplikationer med bäckenbotten. Ofta kommer de med bäckenbotten problem erfarenhet bäckensmärta och inkontinens. Ett av de bästa sätten att hjälpa till med dessa frågor är att utöva musklerna runt den. Stärka musklerna i bäckenbotten faktiskt hjälper det att slappna av. Utföra Kegel övningar är ett effektivt sätt att bidra till att stärka och koppla av bäckenbotten.

Kegel Basics

Kegel övningarna stärker musklerna i bäckenbotten. När dina muskler är starka, hjälper de slappna av trycket och spänningen som är placerad på bäckenbotten genom att ge stöd. Innan du utför ditt Kegels bör du identifiera vilka muskler du behöver för att arbeta, föreslår WellSphere webbplats. För att göra detta, stoppa urinflödet när du är i mittstråleurin. De muskler du använder för att göra detta är samma som är förstärkt med Kegel övningar.

Performing Kegels

Till att börja Kegel övningarna, kanske du vill delta i en mental övning för att hjälpa dig komma igång, ger råd till Function Förmåga sjukgymnastik webbplats. Föreställ bäckenet som en tom skål med en hängmatta vid basen . Visualisera lyft hängmattan och klämma runt den , precis som du gör när du slutar din urin flöde . Håll denna squeeze för tio sekunder totalt , men försök att pressa hårdare efter fem sekunder. Upprepa denna process tio gånger , och försök att färdigställa tre uppsättningar dagligen .

När gör man Kegels

Performing Kegels kan vara obekväma och obehagliga i början, speciellt om du har svår bäckenbotten frågor . Precis som med det mesta , men ju mer du övar , desto lättare blir de . Lyckligtvis kan Kegels utföras när som helst och var som helst utan att någon vet vad du gör . Därför , gör din Kegel övningar när du står , sitter , arbetar , besöker eller någonstans du kan . Du kommer förmodligen märker förbättring i bäckenbotten efter några månaders träning , eftersom det tar lite tid att stärka detta komplex uppsättning muskler .

Previous:nothing Next:säkra alternativ till teflon non-stick stekpannor

Relaterade artiklar


 • hur reparera repor på glasögonglas
 • vad är orsakerna till gula svett fläckar?
 • Hur du donerar ägg för pengarna i Arizona
 • alkoholmissbruk symptom
 • hur man kan jämföra äldreboenden i ditt område
 • Gerber mat smaker
 • tillbaka kil placering instruktioner
 • Felsökning av Garmin Forerunner 305 pulsklocka
 • typer av ögondroppar
 • Damm och eksem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com