excerise boll övningar

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-08-10
träningsbollar, som ibland kallas fitness bollar, fortsätter att växa i popularitet med motion entusiaster. Dessa stora, studsbollar bidra till att förbättra effektiviteten i övningar såsom mage crunches och UPS skjuta, om de används på rätt sätt. Även individuella resultat kan variera med användningen av träningsbollar, när de utför vissa grundläggande övningar, har visat bättre resultat i att stärka mag-, rygg och bäcken och hjälpa bidra till viktminskning.

Squat och Reach

knäböj och nå motion bidrar till att förbättra styrka i ryggen och dra åt magmusklerna. Att utföra knäböj och nå, börja med att stå med benen axelbrett och hålla gymbollar framför dig. Holding magmusklerna i trånga och samtidigt hålla ryggen rak, ta ett djupt andetag och sedan rotera på dina sopor, vilket innebär att utöva bollen till höger sida, andas ut när du går. När du har nått så långt till höger som du kan, gå tillbaka till din ursprungliga position och upprepa flytta, bara till vänster här gången. Du kan också ändra detta arbete genom att gå från upp till ned i motsats till vänster till höger. Gör fem repetitioner av övning för varje sida minst tre gånger per vecka, och öka gradvis till 10 reps per sida.

Mage Crunches

Mage crunches hjälpa till att bygga på muskler i buken och skapa en mager mittparti . Utföra buken crunches med hjälp av en övning boll hjälper till att inte bara hålla dig från golvet, men det ökar också effektiviteten i träningen. För att utföra övningen, börja med att sitta på övning bollen med fötterna ligger plant mot golvet. Benen ska vara högst höft bredd isär. Korsa armarna över bröstet, luta sig bakåt så långt du kan gå, och se till att hålla dina magmuskler i hårt som du går ner. Andas in och andas ut så djupt som möjligt tre gånger, sedan återgå till din ursprungliga position. Börja med en uppsättning av fem reps minst tre gånger per vecka och sedan öka successivt till 10 reps som du känner dig mer bekväm med övningen.

Bridge övningar

Bron träning fungerar bra för nästan alla som lider av lägre ryggvärk och hjälper till att öka muskelstyrkan till nedre delen av ryggen och magmuskler. För att utföra övningen, ligga på rygg med kalvar i benen vilar på toppen av övningen bollen. Spänn magmusklerna och samtidigt sakta lyfter höfterna från golvet till en bro-liknande ställning. Håll posera för åtminstone räkna till tre djupa andetag och sedan sänka höfterna tillbaka till golvet slutar på din ursprungliga utgångsläget. Upprepa övningen tills du har utfört flytta fem gånger, ökar gradvis med tiden tills du kan utföra 10 reps per session. Gör detta minst tre gånger per vecka för bästa resultat.

Previous:nothing Next:gym idéer för barn

Relaterade artiklar


 • fötter smärta & förmån för studsade
 • fiskolja för huden
 • Vilka är farorna med torra radera markörer?
 • berättigande till matkuponger i Utah
 • hur man kan förlänga försäkringen skolhälsovården
 • Har du skölja disken i varmt eller kallt vatten?
 • Georgia State godkänt läkemedel och alkohol behandlingar
 • hur man laddar en spruta
 • hur man inte ska få en kall när någon i ditt hus är sjuk
 • rostvatten problem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com