hur man kan upptäcka ditt inre barn

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-08-05
Ansvar att vara vuxen ofta får oss att glömma glädjen i att vara barn . Med pendling , arbete och räkningar , kan ditt inre barn vilse under stress att leva din dag -till- dag liv . Minnen av förundran och sorglösa njutningen i livet kan tyckas avlägsen ögonblicksbilder av tid . Lyckligtvis kan barnet som du var fortfarande en del av den vuxna som du är nu. Lära sig att upptäcka ditt inre barn kan vara vad som behövs för att lägga balans och lycka i ditt liv
1.
Sluta censurera dina handlingar. Fundera på hur spontan du är nu i jämförelse med när du var barn. Lyssna på-i stället för att ignorera-den röst som säger till dig att prova något nytt eller att göra något som du verkligen vill göra. Ändra eller kasta bort din nuvarande rutin och tidsplan för en vecka. Tillåt dig friheten att vara spontan och att göra de saker som gör dig att må bra, inom rimliga. Till exempel, om du alltid velat åka sky diving, men kände att det var alltför våghalsig, lyssna till ditt inre barn och gå för det.
2.
Använd din fantasi. Tillåt dig att vara kreativ i ditt tänkande och åtgärder. Hitta kreativa aktiviteter som stimulerar fantasin, eller plocka upp skapande aktiviteter som måleri, som du kan njuta av i det förflutna. Skapa tid för dina kreativa stunder genom att göra det en del av din vardag.
3.
Skapa tid för lek. För de flesta människor, passerar över i vuxen ålder ofta innebär att ge upp speltid för större ansvar. En del av upptäcka ditt inre barn är att komma ihåg vikten av att spela för åtnjutande av den. Oavsett om det är några timmars oavbruten video spel med vänner eller en ny sport, spela den fri från oro och med entusiasm.
4.
Hitta något att le och skratta åt. Oroa dig inte över att anklagas för att agera dumt eller vad andra ska tänka på dina handlingar. Umgås med dina barn, skruva upp volymen på radion och hitta humor i den löjliga.
5.
Engagera världen med alla dina sinnen. Minns hur man som ett barn, verkade världen ljusare och mer fullt av förundran. Uppskattar lukta, känna och färger av objekt runt omkring dig. Njut av texturer på tyger och livsmedel. Lukta på blommorna omkring dig, och upptåg i regnet under en dusch.


Previous:nothing Next:Hur hittar jag en neurolog läkare?

Relaterade artiklar


 • Hur beräknar jag globulin?
 • muskelknutor komplikationer
 • övningar för att sträcka i ryggraden
 • rostvatten problem
 • Hur konverterar jag steg på en stegräknare ?
 • nycklar till felsökning löpband
 • Vad skulle råttgift göra med en människa?
 • midja övningar för män
 • livsmedel för att undvika under morgonen sjukdom
 • fötter smärta & förmån för studsade
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com