hur man kan utveckla naturliga kurvor

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-08-23
Inte alla är välsignad med en perfekt feminina figuren. Även känd som ett timglas figur, är detta organ kurviga på de rätta ställena och kännetecknas av stora bröst, en liten midja och breda höfter. Du kan arbeta mot att få en perfekt kropp naturligt genom att konsumera livsmedel som utökar dina kurvor utan att öka total vikt, och genom kroppen stärkande övningar som ger en rundad effekt, enligt sun. co. uk och växa-din-breast. com.

Du behöver:
promenadkäpp
. Skum slangar.
Måttband.
Markör eller penna.
Sax.
Tvål.
Vatten.


1.
Konsumera Fytoöstrogenrik livsmedel såsom fänkål, bockhornsklöver och såg Palmetto, liksom hela korn som sojabönor, vete, korn och råg, och mejeriprodukter produkter. Fytoöstrogenrik kost imitera kroppens östrogen hormon, som ansvarar för att förbättra feminina kurvor och få fylligare bröst, säger växa-your-breast. com. Men dessa åtgärder inte är vetenskapligt bevisad eller FDA godkänt
2
Ät brom-rika frukter och nötter som äpple, päron, vindruvor, mandlar och valnötter. . Mangan-rika skaldjur som räkor och musslor, och kryddor som ingefära och kryddnejlikor. Enligt Grow ditt bröst webbplats, brom och mangan är mineraler som stimulerar produktionen könshormon i kroppen och ökar känsligheten i receptorer bröstvävnad till östrogen.
3.
Gör en boll knäböj genom att stå med ryggen mot en vägg, fötterna parallella och axelbredd. Placera en övning bollen mellan korsryggen och väggen, säger medicinenet. com. Ball squat övningar kommer att hjälpa till fast en stor och oformlig rumpa och öka storleken på en liten rumpa. Lägg försiktigt ner höfterna, låt inte knäna passerar tårna och hålla fötterna ut framför på dig. Intryckt i två sekunder och lyft höfterna långsamt, återvänder till den ursprungliga positionen. Göra minst 10 reps dagligen.
4.
Skulptera och effektivisera din kropp med den stående sneda flexion motion rekommenderas av "Fitness" tidningen hemsida. Stå med böjda knän lite, fötterna axelbrett och buken hålls i trånga. Håll medeltunga hantlar i varje hand längs sidorna, och något böja armbågarna, hålla händerna i. försiktigt in hantel ner mot utsidan av höger lår så långt du kan samtidigt luta överkroppen åt höger. Håll dina höfter i position, och håll under två sekunder. Sakta drar hanteln tillbaka upp till ditt lår, och upprepa övningen 10 gånger på varje sida.


Previous:nothing Next:spädbarn fotproblem

Relaterade artiklar


 • långsiktiga fördelarna med att äta hälsosamt
 • hur du kan få recept linser i andra ramar
 • livsmedel för att undvika under morgonen sjukdom
 • hur man trimmar en inåtväxta tånagel
 • Vilka är farorna med torra radera markörer?
 • symtom på lägg i tonåringar
 • alkohol och hudens åldrande
 • Hur du donerar ägg för pengarna i Arizona
 • inkomstgränser för Indiana Medicaid
 • New Hampshire antagning för länet vårdhem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com