moderskap mode idéer

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-08-28
att vara trendig under graviditet kan tyckas omöjligt, men det är lättare än det verkar. . Mammakläder har förändrat under åren och nu även något överensstämmer med den nuvarande icke-graviditet sätt, vilket är goda nyheter för dig som är gravid och behöver idéer moderskap mode. Nyckeln till moderskap mode arbetar med och framhäva vad du har, en baby bump. Det finns några knep som du kan lära och lätt använda för att göra din graviditet garderob lika elegant som din icke-gravid ett.

Accessorize

Använd tillbehör för att fästa uppmärksamheten mot din växande mage. Heid Klum, modell, producent och moderskap insamling designer för butiken en ärta i The Pod, avslöjar i In Style magazine att lägga ett halsband eller någon annan typ av tillbehör till din outfit, till exempel halsdukar, mössor, armband, eller långa örhängen lägger till din look och hjälper till att accessorizes bebisen gupp.

Visa upp ditt Bump

löst sittande kläder under graviditeten, från flowy toppar på din partners kläder har blivit ett minne blott. Enligt experterna graviditet mode på SheKnows. com, en av de fem största misstagen moderskap mode är klädd i överdimensionerade kläder. Större kläder kan göra dig visas ännu större än du är, så du sluta se ut som du bär ett tält. De föreslår bär kläder som kramar magen och visar din form, oavsett om det är en snäv t-shirt eller något som bara knappt kramar din bebis mage.

Don't Överge din stil

Att vara gravid innebär inte att du behovet av att plötsligt lämna över din känsla för stil och smak för mode tillsammans med dina kläder som inte längre passar. Graviditeten mode experter på SheKnows. com varna för vanlig företeelse, att notera det som ett av de fem största misstagen moderskap mode. De föreslår att du väljer mammakläder som matchar din före graviditeten stil och passar bra.

Köp Maternity Fashion Essentials

Mammakläder får endast för tillfällig användning, men det är ändå viktigt att köpa den grundläggande väsentligheter mammakläder. Enligt BabyCenter. com, några av de grundläggande toppar du behöver inkludera en tunika stil topp, ett fullt utrustat t-shirt och en sjal tröja. Graviditet mode experter på SheKnows. com konstatera att de fem mammakläder Essentials består av jeans med en justerbar linning , gods byxor med knytband i midjan , en lång långklänning eller en tröja omlottklänning , en grundläggande färgad kjol med en stretchig resår och en siffra kramas toppen . Alla dessa punkter kommer att smickra och följa din växande mage .

Previous:nothing Next:problem med Acuvue Oasys hydra klar

Relaterade artiklar


 • ordentlig fotvård för äldre och sjuka
 • aqua yogaövningar
 • vad man ska undvika med premenopause
 • stödgrupp idéer för pensionärer
 • hälsosamma kastruller att laga mat med
 • utveckling funktionshinder & direktiven förväg
 • hur man bygger sex-pack abs
 • Har du skölja disken i varmt eller kallt vatten?
 • Gerber mat smaker
 • lungfunktion övningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com