proffs i vårdhem med mellanliggande omsorg

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-11
Få patienter vill spendera tid på sjukhuset. Många kan inte vänta med att återvända hem, en plats som de anser vara mycket mer bekväm. Däremot kan det finnas olika skäl till varför patienten inte får medicinskt redo att helt återvända till hemmet och uppnå full självförsörjning. En kompromiss av patientens behov av oberoende och sjukvård kommer när patienten får växelvård, ofta på ett vårdhem anläggning. Denna typ av hemvård har flera fördelar.

Självständighet

växelvård ger patienterna mer oberoende, vilket är att föredra att många patienterna sjukhem. Med större oberoende ökar livskvaliteten för patienten eftersom patienten har mer kontroll över hur hennes dag är strukturerad, enligt National Center for Biotechnology Information.

Kostnadssänkning

växelvård kan vara billigare än andra former av vård eftersom vissa patienter behöver mindre administration och andra resurser för att effektivt återhämta sig i en omvårdnaden anläggning, enligt National Center for Biotechnology Information. Den mängd resurser ges till patienten kan grundas på behov . Monetära nedskärningar till äldreboenden har varit en källa till oro alltsedan balanserad budget lagen orsakade fyra av de fem största kedjorna vårdhem att ansöka om konkurs , enligt PBS .

beslutsfattande

växelvård bort många av de utmaningar att avgöra huruvida patienten är redo att släppas hem . Många hälso- och sjukvård användare kan skicka patienter hem som kanske vara redo för en återgång till vardagen hem liv men har fortfarande några medicinska problem att läkaren vill fortsätta att övervaka , enligt National Center for Biotechnology Information . Patient återhämtning kan vara mycket oberäkneliga även för väldigt erfarna läkare .

växelvård Effektivitet

Det verkar inte finnas någon anledning att inte låta patienterna få växelvård på ett vårdhem anläggning istället för att vara på sjukhuset . Undersökningar som genomförts av det norska Institutionen för folkhälsa och allmän praxis funnit att patienter som sändes till växelvård återvinnas i samma takt som hos patienter som förblev på sjukhus .

snäva tjänster

Med växelvård , fokus kan tas från mindre viktiga administrativa uppgifter och kan istället vara inriktade på tjänster som patienterna verkligen behöver , enligt våra föräldrar. Exempelvis var en intermittent vårdprogram på ett sjukhem i Kalifornien kan hålla sina patienter mer vaccinerade och motståndskraftiga mot smittsamma sjukdomar än andra medicinska vård och omsorg .

förordningar

Vårdhem är reglerade anläggningar som erbjuder standardiserade vård för patienter . Den senaste översynen i förordningar sjukhem genomfördes 1985. Fler regler kommer sannolikt att skapas för intermittent hemvård när denna tid av vård blir vanligare .

Previous:nothing Next:excerise boll övningar

Relaterade artiklar


 • hur man inte ska få en kall när någon i ditt hus är sjuk
 • Fakta om äldre fysisk kondition
 • hur man beräknar spädbarn BMI
 • hur värme gjutna skor skär
 • övningar för att musklerna tonen tillbaka
 • Styrketräning pass för kvinnorna
 • kan en pulmonell examen upptäcker röka ?
 • fiskolja för huden
 • alkohol detektionsmetoder
 • ordentlig fotvård för äldre och sjuka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com