autism undervisning

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-09-15
Autism är den vanligaste typen av genomgripande störning i utvecklingen (PDD). Enligt en studie som nämns av Autism och Utvecklingsstörning nätverk för övervakning, påverkar autism uppskattningsvis 1 av 100 barn och försämrar deras utveckling i kommunikation och sociala färdigheter kommunikation. I allmänhet kommer ett barn visar symtom innan 3 års ålder. Särskild utbildning metoder har utvecklats under åren för att hjälpa autistiska barn att förbättra specifika funktionshinder och därmed förbättra den övergripande livskvaliteten.

inomhusaktiviteter

Majoriteten av autistiska barn lider brist på muskelstyrka och kognitiva förseningar som resulterar i fysisk koordination njurfunktion. Målövning verksamhet som inbegriper att kasta eller rulla en boll som syftar till ett mål för att hjälpa till att förbättra hand, handled och arm styrka samt hand-öga-koordination.Manipulering av lek deg, lera och andra liknande material förbättrar handstyrka. Att be barnet att kopiera en färdig objekt såsom en orm också hjälper i koncentration och samverkan med miljön. Måla och rita verksamhet kan hjälpa barnet att utveckla interaktionen mellan klienter. Connect-the-dots ritningen övningar kan också vara användbara. Försök att använda sprayfärger i olika färger istället för markörer. Andra aktiviteter som kan förbättra barns hand muskelstyrka och fysisk koordination inkludera river upp gamla tidningar för att göra ett collage och använda byggstenar för att konstruera något.

Utomhusaktiviteter

Ta med barnet till en strand där han kan dra i sanden för att förbättra sitt finger styrka och koordination. Använd leksak spadar och diverse verktyg gjutning som olika stora hinkar och olika formade behållare för att bygga sand strukturer för att förbättra hand muskelkraft och objekt eller samverkan med miljön. Vatten sprutar kanoner kan förbättra finger styrka, social interaktion och hand-öga-koordination.En enkel omgång tag är bra för att utveckla kroppens totala styrka, speciellt underkroppen och rörelse samordning. Spelar catch the ball med vatten ballonger kan vara en sensorisk stimulator också.

beteendeterapi

Barn med autism kan förefalla icke-mottaglig för sin omgivning, inklusive människor. Olika typer av verksamhet kan hjälpa dem att interagera bättre socialt. Rollspel baserat på fantastiska inställningar är bra för social interaktion träning. Dessa kan långsamt framstegen fram till en mer realistisk inställning som simulerar eventuell samverkan senare i livet. Det är också en form av tal-och kommunikationsträningMusik är en form av motion du kan hantverket till en social upplevelse och sensorisk stimulator -. Till exempel imitera en låt eller anteckning av surrande. Sådan verksamhet följer i regel en mer grundläggande form där barnet uppmuntras att härma enkla djurläten, som kan integreras med djur bilder för att öka objekt-erkännande utveckling.användbar form av sociala och mellanmänskliga verksamhet är samverkan med andra autistiska barn. Ta ditt barn till en miljö där andra liknande barn leker eller besöker. Uppmuntra ditt barn att interagera och leka.

Previous:nothing Next:information om barnonkologin & cytogenetik

Relaterade artiklar


 • vitamin och mineral information för barn
 • hur man håller skorna på en klubb foten spädbarn
 • tillbaka kil placering instruktioner
 • säkerhet telefon öronsnäckor
 • gym boll övningar för ledande vuxna
 • vad som orsakar hicka hos barn ?
 • lista på symptom på uttorkning
 • hur man hyra en ozon maskin
 • hälsofrågor för afroamerikaner
 • FAQ om löss
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com