dåliga effekterna av Coca Cola

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-09-21
Coca-Cola har vissa egenskaper som kan vara skadliga för hälsan hos vuxna och barn. Den viktigaste ingrediensen i Coca-Cola är fosforsyra, vilket kan upplösa en spik i fyra dagar. Bara detta gör att urholka av bukväggen, infiltrat kroppsvätskor, tar ut kalcium från skelettet, ändrar alkaliska syra balansen i njurarna och skadar levern. Andra ingredienser såsom hög majssirap kan orsaka problem som erosion av tandemaljen och fetma.

Socker

Ett 12-oz. burk Coca-Cola innehåller 39 gram (motsvarar 8 tsk. och 130 kalorier) socker, som passerar det dagliga intaget av socker som behövs. De flesta kvinnor får inte förbruka mer än 100 kalorier värde av tillsatt socker per dag, de flesta män inte bör konsumera mer än 150 kalorier av tillsatt socker. De 130 kalorier som kommer från en läsk ingår inte socker som kommer från andra dagliga livsmedel såsom frukt, grönsaker och kolhydrater. Socker har också en negativ effekt på kroppen som spikar blodsocker, vilket orsakar en massa insulin. Levern blir då sockret till fett, som producerar onödigt fett i kroppen. Efter ungefär en timme, kroppen går igenom en socker krasch, som gör att du känner dig irriterad och trög snarare än spänning från koffein. Sockret löser sig också tandemaljen, vilket orsakar dålig tandhälsa.

Fosfor och kalcium nivåer

Fosforsyra läcker kalcium från skelettet och fosfor ökar nivåerna av fosfat i blodet, vilket leder till en obalans i fosfor /kalcium-tal, leder till benskörhet i skelettet. De av oss som är äldre än 40 har en högre risk att utveckla osteoporos, som är en bensjukdom som orsakar instabilitet. Detta förhållande ökar också risken för högt blodtryck, kolon-rektal cancer, gingivit, tandlossning och tandlossning.

Fetma

En studie som utförts under 2001 av Harvard University och Boston Children's Hospital konstaterade att överflödig vätska kalorier ledde till kaloririk obalans, vilket leder till fetma. Eftersom amerikanerna dricka 13. 150 miljoner liter läsk per år, leder detta till många tomma kalorier förbrukas årligen. Hälso-expert Marion Nestle anges att risken för övervikt ökar ens till sex gånger för varje förbrukas ytterligare läsk. Eftersom en läsk innehåller ett högt värde av socker och levern ändrar socker till onödigt fett, det visar att läsk konsumtion finns en direkt koppling till fetma i Amerika.

Previous:nothing Next:BOSU inflation instruktioner

Relaterade artiklar


 • ögonläkare rekommenderade solglasögon
 • allergen reducer filter
 • barnens dagliga kosten
 • bäckenbotten avslappningsövningar
 • Vilka är de viktigaste typer av bakterier?
 • vad är spontan andning?
 • hur man håller skorna på en klubb foten spädbarn
 • varför kvinnor bör äta yoghurt
 • klitoris infektioner
 • inte hårspray förhindra löss
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com