gym boll övningar för ledande vuxna

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-09-11
Gym bollar kallas också bollar fitness träning. De kan hjälpa tonen öka muskler och balans, inte bara för vuxna utan även i senior vuxna. Senior vuxen fitness kombination med bra näring kan bidra till att öka livslängden samt att göra livet lättare och roligare. Ett gym boll av skum är lätt och enkel att greppa. Skum bollar är effektiva för ledande vuxna övningar och är idealiska för att använda när du sitter i en stol eller stående.

Throwing Catching

Prova alla skum boll övningar medan du sitter i en stabil, armless stol så att du gör inte tappa balansen. Du kan flytta till en stående position när du känner dig bekväm att utföra övningarna när du sitter. Starta din första träning med skum gym bollen genom att kasta bollen i luften ovanför ditt huvud med ena handen och fånga den i samma hand. Enligt utöva handboken "Reach For It" kommer du vill öka höjden du kasta bollen stegvis och upprepa denna övning från 5 till 8 gånger. Därefter kasta bollen med ena handen och fånga den med den andra. Detta kommer att bidra till att stärka hand-öga-koordination tillsammans med ditt balanssinne.

Rolling

Samtidigt som sitter i armless stolen, ta skummet bollen och, med hjälp av fingertopparna, rulla bollen ner på framsidan av benet så långt du kan gå. Rulla sedan tillbaka bollen upp benet. Enligt "Reach For It", måste du upprepa detta steg på ett ben och göra denna övning 5 till 8 gånger. Sedan tar bollen och med fingertopparna, rulla upp bollen på armen, runt din nacke, och byta händer, rulla bollen sakta ner dina andra armen. Upprepa denna procedur från andra armen och tillbaka från 5 till 8 gånger.

Arm Cirklar

En annan övning med en gym boll, enligt leva gott Ålder Jo, att sitta i en armless stol med skum gym bollen med båda händerna och höja händerna direkt ovanför huvudet med armarna helt förlängas och armbågarna lätt böjda. Tänk dig minen på en stor klocka framför dig. Med armarna hålls i klockan 12 och långsamt rotera bollen i medurs rotation i en mjuk rörelse tills du kommer tillbaka till klockan 12 position. Upprepa denna övning 8 gånger.

Previous:nothing Next:vad är orsakerna till yrsel och förlust av balans ?

Relaterade artiklar


 • ben muskler i kroppen
 • hur man tränar för hippa privatliv
 • korrekt hållning när de står och sitter
 • stödgrupp idéer för pensionärer
 • varför kvinnor bör äta yoghurt
 • inkubator utveckling
 • saker för att trösta ett tidigt födda barn
 • faktorer som ökar ämnesomsättningen
 • PSA-screening riktlinjer
 • alkohol och hudens åldrande
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com