kul träningsprogram

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-09-20
Övning med din familj och uppnå familjens gemenskap och fitness i ett svep. Använd din egen bakgård som utövandet arena för att skära ner på medlemskap spa kostnader eller tider köra till jobbet ute också. Flera roliga träningsprogram du kan göra hemma med barn i skolåldern ingår hoppa hage, tag och skattjakt.

Hopscotch

Skapa en hage område på din bakgård gräsmatta gräs genom att rutorna blocket steg med något avtagbar, såsom som vispad grädde, som kan tvätta bort senare. Gräsmattan gräset blir mjukare om någon tar ett fall, och den vispade grädden kommer att lägga till luft av roliga utan att permanent fördärva gräset. Barn i alla åldrar kan spela detta spel och det kommer att utmana balans samtidigt tvingar fysisk ansträngning och armar användning, ben, händer och rygg samt andra muskler. Det kommer att ge en bra kardiovaskulär träning också, om du använder en timer för att snabba upp spelet.Gör en styrelse familj turnering, att hålla räkningen på vem som vinner varje de tre matcher under veckan, med familjen vinnaren en speciell present eller unna för sin insats. Tävlingen på baksidan gräsmattan lär dina barn hur de konkurrera rättvist och förlora nådigt samt hjälper till att hålla familjen frisk och i kontakt med varandra mer än att vara kröp runt tv . Det kommer också stöd i en god natts sömn efteråt .

tagg

Spela tag i din trädgård med din familj och undvika att köpa träningsutrustning , bränslepåfyllning upp bilen för resor till parker , eller spendera pengar på andra rekreationsanläggningar. Spelet kommer att förbättra hjärt-och kärlhälsa för varje spelare och bli en " som kan slå mamma eller pappa " ögonblick tre gånger i veckan . Gör hunden "det" tag en gång i veckan för ännu roligare, eftersom ingen sannolikt kommer att fånga honom, men alla kan ha roligt att försöka.Lägg till ett bollen till blanda en dag i veckan, vilket gör det roliga att köra träning införliva några utbildning samordning skicklighet också, eftersom "det" person kastar bort bollen och "det" status till någon annan, att hålla spelet spännande.

Skattjakt

Ge din familj en del av de föremål som de skulle älska att ha, även om de är enkla och billiga, genom ett roligt träningsprogram utformat som en skattjakt. Planera din skattjakt att inkludera sådana jakt meddelande utmaningar: jogga på plats i fem minuter och sedan hoppa framåt steg tio för nästa ledtråd. Detta lägger motion till spelet och varje deltagare kan göra det vid den hastighet som deras hälsa och ålder dikterar.Design jakten meddelanden till bland annat hjärt-motion och muskeltöjningar och toning. Skapa Hill-klättring, rock-lyft, och lin-dra aktiviteter som leder till nya ledtrådar. Följ alla ledtrådar första, tvinga dig att försöka den bragderika du ställer för andra och få din egen träning i processen.

Previous:nothing Next:Tips för hantering av sällskapsdjur allergier

Relaterade artiklar


 • kost och hälsa tips för cesearean mödrar efter förlossningen
 • FAQ om löss
 • verktyg som barnläkare användning
 • skäl till överdriven gäspning
 • Hur vet jag om kryckor är rätt inställda?
 • Vad betyder ICU på ett sjukhus?
 • järnhalt av bison jämfört med nötkött
 • excerise boll övningar
 • Varför är rökning dåligt för barn?
 • spädbarn fotproblem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com