rättsmedel för hälsporre

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-09-26
hälsporre förekomma vid onormal utvidgning av ben i hälen . Smärta resultat eftersom området blir inflammerad . Men det finns huskurer som du kan använda för att minska inflammation och smärta .

Vinäger

Överväg att använda alternativa metoder för att behandla din hälsporre . Herbal-hem-lösningar . com rekommenderar att du skär ut en bit papper som är formad som en häl . Låt papperet ligga i blöt i äppelcidervinäger . Placera ättika mättade bit papper till din sko där hälen är , och du bör känna en viss lättnad inom några dagar .

klorerat vatten eller Borax

Blöt foten och hälen i klorerat vatten . Klor kommer att dra ut en del av smärtan genom att minska inflammationen . Alternativt blöta hälen i en lösning av Borax .

Melass , Kål , linfrö Linoljefärg

Blanda melass med bakpulver och äppelcidervinäger, göra en pasta , och tillämpa detta till din hälsporre . Eller tänk på omslag färska gröna kålblad runt hälen sporre. Säkra genom att linda en bit papper runt bladen och tejpning på plats. Applicera en linfrö pack i hälen för att minska inflammation och smärta. Doppa cheesecloth i linolja och svepa tyget runt hälen.

Kalcium

konsumera livsmedel som är rika på kalcium, som hjälper hälsporre bättringsvägen.

Massage, Heat Ice

Massage kokosolja på hälsporre att lindra obehaget. Gnid tummen över området som gör ont. Med hjälp av tummen kan du ansöka gott tryck. Sätt en värme pack på hälen. Detta kommer att locka mer blod till området, vilket bidrar till att eliminera inflammation som orsakar smärta. Du kan också ansöka is i hälen område, vilket minskar smärta och bultande.

Inte gå barfota

En av de värsta du kan göra om du har hälsporre är att gå i dina bara fötter, enligt Houston fotvårdsspecialist och tidigare ordförande för American Academy of Podiatry Sports Medicine doktor William Van Pelt. Vandring i dina bara fötter sträcker ut ligament som är på undersidan av foten längre än den borde vara sträckt. Barfota promenader är mindre stabil än att gå i skor

Skor och bågar

ha skor som har en u00BE -. Eller 1 u00BD-tums klack eftersom hälen skift foten till fronten, med bort en del av trycket på hälen. Köpa över disk svamp koppar gummi häl och bågar och lägg dem i dina skor. Bågar hindra din fot från att flytta eller rulla för mycket och de höjer hälen, som tar bort trycket på hälen. Bågar och skumgummi koppar klacken också ta bort trycket på hälen sporre om du har en.

Previous:nothing Next:hur du gör din egen fett hudveck bromsok

Relaterade artiklar


 • jämföra joniska luftrenare
 • hem rättsmedel för barn för vax avlägsnas från ett påverkat öra
 • hur man ska tolka en genogram
 • hur man köper en ceragem säng
 • zinkoxid salva & bebisar
 • ilska metoder för minskad
 • vitamin och mineral information för barn
 • hur man beräknar spädbarn BMI
 • autism undervisning
 • hur man kan jämföra äldreboenden i ditt område
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com