utomhusaktiviteter för äldre

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-09-14
En olycklig sanning av åldrande är att det så småningom kommer att sakta ner dig. Skarvar får stela, lemmar kommer värk samt visionen tråkig, och favorit fysiska aktiviteter kan bli för ansträngande för att fortsätta. Komforten för att stanna hemma kommer att bli en stark frestelse för seniorer, men det finns fortfarande avslappnad, fysiskt casual aktiviteter som kan få människor ut ur huset, oavsett ålder. (Se referens 1)

Metal Upptäcka

Denna verksamhet är perfekt för seniorer, eftersom det tar lite fysisk ansträngning men ger många timmars utomhus prospektering. Normalt är en metalldetektor kostar från $ 50 och uppåt. Denna hobby, en gång började, tar sin användare runt parker, stränder och alla typer av offentliga platser. Idén om gömda skatter kan verka föråldrad, men vissa metalldetektor aficionados har hittat guld och även diamant smycken, som rentav kan göra en vinst av en spännande hobby. (Se referens 2)

Trädgård

Det kan vara lite krävande för en del äldre, men lite smuts under nageln är värt stolthet en grön tumme. En trädgård kan placeras nästan var som helst utomhus (även fönster trädgårdar kan få imponerande) och lägga det bredvid huset ger seniorer möjlighet att enkelt ta en paus när de behöver det. Det är också en mycket givande hobby, med blommor som ska pressas, vacker natur ska göras, och producera för att äta-inklusive grönsaker, örter och frukter. (Se referens 1)

varvet spel

Sport får inte vara ett alternativ för många seniorer, men det betyder inte att det inte finns utomhusspel de kan inte delta i. Många varvet spel, men kräver kunskap och samordning, inte kräver en massa fysisk aktivitet. Spel som gräsmatta dart, hästskor, gräsmatta bowling eller stege slänga tillhandahålla engagerande roligt, men kan spelas utan att flytta från en enda plats. För seniorer med lite mer fjäder i sina steg , är ett casual-spel i badminton möjlig. ( se referens 2 )

Previous:nothing Next:Hur hittar jag en läkare i Oklahoma City?

Relaterade artiklar


 • innebörden av ccs
 • utveckling funktionshinder & direktiven förväg
 • fysiska aktiviteter för ungdomar
 • Vad skulle råttgift göra med en människa?
 • kemikalier i regnvatten
 • drogförebyggande musikprogram
 • Varför är rökning dåligt för barn?
 • varför tappar spädbarn sitt hår?
 • gym idéer för barn
 • inkomstgränser för Indiana Medicaid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com