Hur sätter jag upp ett Wellness-program?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-10-18
Wellness -program varierar beroende på kompetens och utbildning av hälso- och sjukvård utövare eller utövare öppna praxis . Programmet erbjudanden bestäms också av om verksamheten drivs av en enda läkare eller involverar flera personer som arbetar tillsammans som en grupp praxis . Olika komponenter som kan ingå i ett wellness praktiken kosttillskott produkter , kost och äta riktlinjer , motionspass och anläggningar , massage, laboratorieundersökningar , gruppmöten , klasser och coaching .

Du behöver:
tejp
. Tungspatel.


1.
Välj den marknad som du vill attrahera. Din nisch avgör hur du marknadsföra dina färdigheter och vilken typ av tjänster du kommer att erbjuda. Titta på andra metoder i ditt område och överväga sätt kan du erbjuda något annat. Titta på behoven hos de kunder du vill attrahera och se hur dina färdigheter passar deras behov.
2.
Lista de kunskaper du har och vilken typ av tjänster du kan erbjuda. Välj från att lista vad du verkligen tycker är kul och känns bäst gynna kunderna du vill rita. Begränsa din fokus till sex punkter eller mindre att du vet att du skulle få ge . Match dessa kunskaper och tjänster till din nisch . Design vissa erbjudanden som kombinerar dina kunskaper set med deras behov .
3 .
Inventering de resurser du har för närvarande. Bestäm vad du kan använda för att komma igång och vad du kan behöva köpa för att spetsa dina tjänster . Till exempel kan du se kunder i deras hem eller i ditt hem , eller måste du hitta kontorslokaler ? Gör en lista på det viktigaste du fortfarande behöver .
4.
Skapa en plan praktik företag. Identifiera dina prioriteringar, mål och syfte. Statligt dessa i en positiv form som är både personlig och realistisk. Fastställa tidsgränser för fullbordande av dina mål, prioritera de poster som kommer att få ditt dörrar öppna. Lista dina tillgångar och kunskaper med deras penningvärde. Detalj ett nystartat budget. Om du inte har medel att börja, ta din skriftliga planer, tillgångar och budget för potentiella investerare eller din bank och se om du kan höja den nödvändiga startkapitalet.
5 .
undersöka de rättsliga operativa kraven för din stat, landsting och stad . Få licenser och pappersarbete du behöver för att komma igång.
6 .
Designa ditt marknadsföringsmaterial . Skriv ut tillräckligt för att kunna lämna ut dem till intresserade personer. Du kanske vill inkludera en webbplats som en del av er marknadsföringsstrategi. Var specifik om vad du har att erbjuda , hur dina kunder kan dra nytta av dina tjänster och hur dina tjänster är olika . Gör ditt material iögonfallande och professionell.
7.
Värd en öppning eller undervisa en klass. Få ditt namn där ute även om du måste göra det gratis ett tag. Volontär att undervisa en presentation på hälsokost marknaden, bibliotek, senior center, eller någon annan plats som tillåter människor att träffas. Dela ut dina flygblad, prata med deltagare och registrera folk. Var ärlig om vad du har att erbjuda och hur din kan förbättra deras livskvalitet.


Previous:nothing Next:hur man läser en digital termometer under armen

Relaterade artiklar


 • hur reparera repor på glasögonglas
 • Vad gör av hormoner som produceras av sköldkörteln?
 • gym boll övningar för ledande vuxna
 • hur man bygger självkänsla
 • innebörden av ett IQ-test
 • faror i hemmet syre användning
 • hur är ett nyfött barn hörseltest utförs?
 • grupp B-streptokocker CDC-riktlinjerna
 • hur man återställer Clearblue bildskärmen
 • syv kroppshållning tips
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com