georgia synundersökning krav

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-10-09
Under vissa omständigheter kräver delstaten Georgia barn eller vuxna att klara en synundersökning. Barn kommer in i Georgien skolsystemet måste genomgå screening och ge en screening certifikat. Dessutom kräver Georgien synundersökningar som en del av körkort ansökningsprocessen att säkerställa att alla körkortsinnehavare uppfyller statens synskärpa riktlinjer.

Nya studenter

Enligt § 20-2-770 i Georgien lagsamling kräver Georgien barn som är på väg in i första klass att genomgå en visuell screeningtest. Staten finns alternativ för de undersökningar och filmvisningar. Om du inte väljer att dra nytta av de tillhandahållit resurser, kan ditt barn genomgår de nödvändiga visningarna genom en privat optiker, barnläkare eller husläkare. Föräldrar eller vårdnadshavare måste lämna slutförandet intyg till skolan tjänstemän innan barnet är inskrivet.

Körkort Krav

Om du vill få en körkort från delstaten Georgia, måste du skicka en synskärpa test. Synskärpa hänvisar till kvaliteten på din syn. Enligt den statliga synscreening och normer, "Individer måste ha synskärpa av minst 20/60, korrigerat eller icke korrigerat, i åtminstone ett öga och horisontella synfältet på minst 140 grader binocularly, eller i händelse av att bara ett öga har användbara vision måste horisontella synfältet vara minst 70 grader temporalt och 50 grader nasalt. " Om du inte kan uppfylla kraven, kan du fortfarande vara utfärdat ett körkort med begränsningar. Sådana begränsningar kan omfatta kör ett fordon endast om du bär korrigerande linser eller förmåga att köra bil endast under dagen.

Bioptic Telescope kraven för tågförare

Personer som kräver användning av en bioptic teleskop för att se måste uppfylla statens synkrav. Georgia mandat att om du använder en bioptic teleskop, måste enheten hjälper dig att behålla en synskärpa av 20/60. Den bioptic Teleskopet skall intygas och utfärdas av en legitimerad läkare. Tillsammans med screening krav kommer du att anmodas att fylla en förares utbildning och genomgår ett körprov.

Previous:nothing Next:utvecklingen av neonatal omvårdnad

Relaterade artiklar


 • tio muskler i kroppen
 • Styrketräning pass för kvinnorna
 • genomsnitt NACK genomskinlighet mätning
 • hur man skriver en kunskap diagnos underskott ammande
 • faktorer som påverkar normal kroppstemperatur
 • öronproblem hos barn
 • kemikalier i regnvatten
 • tecken på hypertention
 • hur man kan jämföra omvänd osmos vatten
 • Damm och eksem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com