kan barn vikt tåget?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-10-02
Folk tror ofta om styrketräning , styrketräning och styrketräning alla betyder samma sak . Men det gör de inte . Det nationella styrka och kondition Association ( NSCA ) rapport hjälper oss att bättre förstå skillnaderna mellan dessa begrepp och ålder-lämpliga riktlinjer för barn

. Terminologi

Styrketräning använder särskilda viktbärande övningar för att förbättra muskelstyrka och uthållighet . Styrketräning innebär styrketräning , tyngdlyftning och bodybuilding övningar används främst för elitidrott . Styrketräning är en kombination av styrketräning , styrketräning och andra övningar utbildning för ett brett utbud av hälso -och träningsmål . Barn är i preadolescence grupp , vilket betyder flickor upp till 11 års ålder och pojkar upp till 13 års ålder . NSCA experter har rapporterat att resistiva utbildning är den mest lämpliga för barn . Denna artikel kommer att sammanfatta de risker styrketräning , hälsofördelar och riktlinjer för barn .

Risker

Det finns en möjlighet att barn kommer att uppleva belastningsskador på grund av felaktig användning av utrustning , felaktig teknik utbildning , en överbelastning av alltför många vikterna eller upprepningar , och brist på tillsyn . Rapporten visar att barn löper större risk att skadas hemma från osäkra metoder, felaktig utrustning och ingen övervakning. Den risknivå minskar drastiskt när barn är inblandade i en rätt utformad och väl övervakad styrketräning program. I själva verket är de tio gånger större risk att bli skadad från att spela fotboll eller gymnastik.

Fördelar

Styrketräning främjar hjärta och ben hälsa och kan minska kroppsfett. Viktbärande övningar kan hjälpa till med benbildning och tillväxt. De kan förbättra ett barns totala välbefinnande genom att utveckla goda motionsvanor, och förbättra humör, energi och självförtroende. Betydande fördelar ses i fysisk prestation och idrottsprestationer. Barnen får muskelstyrka, uthållighet och balans som kan förbättra idrottsprestationer och motstå idrottsskador.

Riktlinjer för barn

När ett barn är ca 8 år, om de är allmänt känslomässigt och fysiskt redo att delta i idrott, då barnet kan börja ett program styrketräning. Det är en bra idé att boka en läkarundersökning innan barnet börjar någon fysisk aktivitet program. Därefter träffa en kvalificerad instruktör som förstår NSCA riktlinjer för ungdomar och arbetar med dem att utveckla en lämplig säkerhetsutbildning och träningsprogram för ditt barn. Kvalificerade instruktörer kommer att använda NSCA riktlinjer för att avgöra lämpligt val och ordning av övningar, intensitet, upprepning och frekvens av utbildning och variationer programmet ge en väl utformat program styrketräning för ditt barn.

Previous:nothing Next:Hur förbereder jag mig EDTA-plasma?

Relaterade artiklar


 • Medtronic implantat
 • ögonläkare rekommenderade solglasögon
 • Hur förbereder jag mig EDTA-plasma?
 • pediatriska robotkirurgi
 • Hur hittar jag en läkare i Oklahoma City?
 • hur är ett nyfött barn hörseltest utförs?
 • funktioner av de kvinnliga reproduktiva systemet
 • koppar kopparspiralen & hur det fungerar
 • innebörden av ett IQ-test
 • hospicevård information
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com