kön förutsägelse myter

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-18
Det enda säkra sättet att berätta vilket kön ett ofött barn är genom fostervattenprov. Det finns dock ett antal myter om olika sätt att förutsäga kön ett barn medan en kvinna är gravid

hög eller låg Belly

kön ett barn inte kan fastställas av positionen på en baby bula på en kvinnas kropp. En kvinna som bär på låg betyder inte att det är säkert hon har en pojke och en kvinna som bär hög betyder inte att hon ska föda en flicka.

Puls

könet på en bebis inte kan bestämmas av dess puls i livmodern. I motsats till myt, en baby med puls högre än 140 slag per minut kommer inte alltid att vara en flicka, och en baby med en puls lägre än 130 slag per minut betyder inte att det är en pojke.

Urin och Drano

blanda urin från en gravid kvinna med Drano och letar efter den resulterande färgen inte kommer att berätta könet på ett ofött barn. Alla färger förändringar som följer av denna blandning har ingenting att göra med om barnet är en pojke eller en flicka.

Cravings

Det är inte sant att en kvinna sug godis är bär på en flicka i hennes livmoder, och det är inte heller sant att en kvinna begär syrlig mat är en pojke. Mat aversioner inte heller förutspå könet på en baby, och inte heller tidpunkten för graviditetsillamående.

Formen på Face

Formen av en gravid kvinnas ansikte tyder inte på kön hennes barn. Ett runt ansikte kan vara ett resultat av graviditeten viktökning. Graden av rodnad eller rosiga kinder på en gravid kvinna bevisar inte könet på barnet. Mängden akne en gravid kvinna har kommer inte heller att avgöra om hon bär på en pojke eller flicka.

Do It Yourself Tester

Det finns ett antal myter om tester kvinna kan göra för att förutse sitt barns kön. Dinglar en ring över magen för att se vilken väg den kommer att svänga, titta på skillnaderna i bröst, och plocka upp en nyckel genom att ena änden eller annat kommer inte att berätta om ett barn är en pojke eller en flicka.

Previous:nothing Next:Hur sätter jag upp ett Wellness-program?

Relaterade artiklar


 • hospicevård information
 • vad är orsakerna till dåligt beteende hos ett barn?
 • viktiga delar av människokroppen
 • artificiell insemination förordningar
 • den optiska densiteten för röntgenfilm
 • husläkare praktiken kontra allmän praxis
 • järnhalt av bison jämfört med nötkött
 • Kegel muskel övningar
 • peak flödesmätare instruktioner
 • jämföra joniska luftrenare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com