snabbt och enkelt tilltugg för barn

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-10-07
Upptagen familjer kan ha svårt att hitta på-the-go snacks på livsmedelsbutiker som både är nyttigt att äta och lätt att göra . Ett alternativ är att göra din egen snabb och enkel snacks använda naturliga ingredienser hemma . Du kan förbereda mellanmål i förväg så att de blir lätt för ditt barn att ta med sig senare .

granola bar

Du kan göra ett parti av granola bar ut friska fullkorn och torkad frukt , som du kan lagra i en plast för att ta och gå efter behov . För att göra granola bar, kombinera 1 kopp krossad jordnötter, 2 koppar havre, 1 kopp vetegroddar och 1 kopp solrosfrön i en skål, blanda väl. I en kastrull, kombinera 2 /3 kopp farinsocker, 1 /2 kopp honung, 1 /2 stick smör, 2 tsk. vanilj och 1 /2 tsk. salt. Värme tills smält och häll den havre blandning. Rör om ordentligt och lägg på 8 oz. av torkad frukt. Fördela blandningen på smörpapper och låt det sitta i 1 timme. Skär i barer, och linda individuellt med plastfolie eller smörpapper.

Torkad frukt Leathers

Frukt läder som köps i en butik innehåller ofta konserveringsmedel och konstgjorda färgämnen som inte är hälsosamt att äta. Ett alternativ är att göra din egen läder hemmagjorda frukt som innehåller bara naturliga ingredienser. Du kan svepa frukt läder i plastfolie för att göra dem enkla att äta på flykt. Skala och hacka u00A3 4. av frukt, t. ex. äpplen, körsbär, persikor eller plommon. Koka den hackade frukten i en kastrull med vatten tills frukten är mjuk, låt rinna ut vattnet. Mosa frukten med en potatis POTATISSTÖT och lägg i 3 msk. av socker och 2 tsk. citronsaft. Koka i 10 minuter. Bred ut blandningen på en plastfolie-fodrade Jelly Roll facket. När cool, Skär frukten läder till rektanglar, och linda dem individuellt.

Veggie Strips

Alltför ofta, barn äter ohälsosamt sparken chips, grönsaker vän eller pommes frites, tro att de är tillräcklig för att räknas som en måltid . Ett alternativ till stekta grönsaker som dessa är skivade färska grönsaker som innehåller fibrer och näringsämnen. Skivad grönsaker innehåller mycket vitaminer, såsom morötter, selleri, gröna bönor, röd och grön paprika och Salladsärter. Lägg den skivade grönsakerna i lätt att ta mellanmål påsar för ännu mer bekvämlighet.

Previous:nothing Next:hur man beräknar min trimestern

Relaterade artiklar


 • Har du skölja disken i varmt eller kallt vatten?
 • Hur lär jag väl andas?
 • hur man trimma ner magen fett
 • vad är ansvarig för ärftliga egenskaper?
 • varför är rotatorkuffen ofta skadade?
 • hälsofrågor för afroamerikaner
 • hemtjänst i Massachusetts
 • barn snarkning behandling
 • ordentlig fotvård för äldre och sjuka
 • hur att få hjälp med lortab missbruk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com