stol trapphiss alternativ

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-10-25
Även trappor gör rörlighet möjligt mellan olika våningar i ditt hem som de kan vara en smärta för äldre eller handikapp. En stol trapphiss är en bra idé här för att bära en person upp eller ner för trapporna och också hjälpa till med tvätt och dagligvaror. Alltifrån färgen på stolen till armstöd finns det olika alternativ att välja mellan när de skapar en stollift.

Tyger och färger

Du kan beställa din stol att matcha din heminredning. Det finns en mängd olika tyger och färger som passar din stil och smak. Lätt att rengöra och låga underhållskostnader tyger är livskraftiga alternativ.

Kapacitet

Mest trappa stol hissar kommer med en maximal kapacitet på endast 300 kg. Men du kan också beställa en tunga lyft trappa stol som kan hålla en maximal kapacitet på 500 kg. De kommer med en bredare sits på 36 inches och mycket mer.

Arms

Du kan beställa din hiss trappa stol med armstöd som fälls upp och ur vägen. Några stolar kommer utan vapen. Vissa har bara standard vapen som inte rör sig.

Rails

Alla trappa stol hissar har skenor som följer längs väggen sidan av trappan för stolen att cykla på. Den går från ena änden av trappan till den andra. Många trappa stol hissar erbjuder en järnväg som kommer att vika upp längs väggen tills du behöver den. Vid behov kan du fäll ut. Detta kommer att hålla den ur vägen när den inte används.

Sväng Bottom

Många trapphiss stolar erbjuder en lekare längst ner på stolen. Du kan stänga av stol att sitta på den eller få ut av det. Du kan vrida stolen i vardera änden av trappan. Men när trappan stollift är i drift ryggen kommer att vara mot väggen. Inte alla trappa stol hissar har denna möjlighet.

Fotstöd Sensor

ett fotstöd sensor övervakar vikt på fotstödet. Även i drift om fötterna lossna fotplattan sensorn kommer att sluta som ordförande trapphiss. Detta är en valfri säkerhetsfunktion.

Säkerhetsbälte Senor

Säkerhetsbältet Sensorn är en annan valfri säkerhetsåtgärd för trappan stollift under drift. Om bältet sensorn känner att bilbältet har fått ångrat trapphiss stolen stannar.

Previous:nothing Next:roliga sätt att förlora magen fett

Relaterade artiklar


 • orsakerna till ett öga fästing
 • hur man sterilisera sprutor
 • funktioner av de kvinnliga reproduktiva systemet
 • hur är ett nyfött barn hörseltest utförs?
 • ilska metoder för minskad
 • Syftet med ögonfransar
 • artificiell insemination förordningar
 • Hur använder jag citronjuice att döda löss ?
 • Georgia State godkänt läkemedel och alkohol behandlingar
 • tecken på en förorenad strand
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com