Topp 5 botemedel för snarkning

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-11-23
snarkning orsakas av vibrationer i andningsorganen strukturer som orsakar partiklar i luften för att producera ljudvågor. Detta problem beror på att hindras luftrörelser som personen andas medan du sover. Snarkning är en kronisk sjukdom som många människor inte inser att de har-tills någon säger åt dem om det. Folk som gör snarkar behöver inte oroa dig för mycket eftersom det finns många olika sätt att bota problemet.

ned i vikt eller att komma i form

Fettvävshistologi kan hindra luftens passage-det är orsaken till att en massa överviktiga människor och de flesta feta människor snarkar. Eftersom problemet beror på fettrika vävnader som ackumuleras nära eller kring luftvägarna, det bästa botemedlet är att gå ner i vikt. Detta kan dock vara en knepig situation, eftersom folk kan gå ner i vikt och ändå förbli feta eller överviktiga. Således "gå ner i vikt" bör betyda att förlora all den vikt som överstiger vad som är inom det normala intervallet. Försök inte att drastiskt ner i vikt, konsultera en hälso-och sjukvårdspersonal innan man börjar viktminskningsprogram

Medicinsk Rättsmedel

Rådgör med en Otolaryngologist som kan diagnostisera tillståndet och föreslå medicinska åtgärder för att rätta till situationen. . De människor som har ett smalt luftvägarna kan välja att få ökade dessa med kirurgi såsom termisk Ablation Palatoplasty (TAP) och Uvulopalatopharyngoplasty (UPPP).

Throat övningar

Snarkning också orsakas vara svaga muskler i luftvägarna. Vissa halsen övningar kan göras för att stärka dessa muskler.Ett sätt att öka styrkan i de övre luftvägarna är att utöva musklerna på baksidan av tungan. Detta kan vara svårt att göra i början. Även inför en spegel, prova upphandlande dessa muskler-kontrollera gomspenen (de hängande bollen nära halsen) för upp och ned rörelsen. Gör detta i 30 sekunder.Alternativt flytta käken åt höger eller vänster i 30 sekunder medan munnen är öppen. . Upprepa åtgärden för den motsatta sidan

undvika att sova på rygg

När du ligger på rygg, musklerna på halsen koppla av och dras ner av gravitationen, varför dessa muskler blockerar luftvägarna. Den bästa lösningen för detta är att sova på sidan.

Undvik alkohol och tobak

Vissa ingredienser i alkoholhaltiga drycker, cigaretter, droger och kemikalier försvagar musklerna i svalget eller öka muskelavslappning. Undvik att använda dessa poster.

Previous:nothing Next:spädbarn andas frågor

Relaterade artiklar


 • spädbarn fotproblem
 • effekterna av tonåriga berusningsdrickande
 • vad är en sympatisk svar ?
 • hur reparera plast glasögonglas
 • tillbaka kil placering instruktioner
 • dåliga effekterna av Coca Cola
 • överbelastning i en baby
 • vad bastu är bra för
 • hur man beräknar ägglossning för en oregelbunden cykel
 • inte hårspray förhindra löss
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com