aktiviteter för flickscouter mot rökning

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-11-24
Det finns många sätt att en flicka scoutkåren kan delta i antismoking aktiviteter. Den truppen kan gå upp med ett etablerat evenemang, som den amerikanska Cancerfondens Relay For Life, eller att flickorna kan skapa sina egna evenemang eller projekt. The Girl Scouts of America har flera patch program som innehåller antismoking aktiviteter, såsom "CAN-CER-VIVE"-programmet.

Antismoking kostym

Har tjejerna skapa en dräkt med en antismoking tema och sedan frivilligt att bära kostymerna på en händelse som en lokal Relay For Life. Flickorna kan turas om att bära kostym för att främja en antismoking meddelande . Dräkten kan också användas till förskolor där tjejerna kan prata med barnen om farorna med tobak . Gemenskapen händelser, såsom parader och dagar stolthet presentera fler möjligheter för flickorna att visa upp sina kostymer och främja deras budskap .

affischer

Det finns många olika sätt att skapa affischer . Flickorna kan ansöka ett lokalt tryckeri att donera sina resurser för att skapa antismoking affischer . Eller så kan de ta upp en samling och vända deras affischer i en kalender för distribution till samhället. Truppen kan medföra att gemenskapen genom att be en lokal bank, stadshuset eller biblioteket att vara värd för en affisch tävling, där tjejerna var att skapa en antismoking affisch och förbipasserande omröstningen om den bästa affischen. Projektet kommer att vara mindre om tävlingen och mer om att få allmänheten att titta på varje affisch och förstå budskapet. En annan idé är att skapa banderoller och affischer och att donera till området skolor, läger och daghem.

Volontär

Har truppen volontären sin tid på ett sjukhus eller ideell organisation som specialiserat sig på cancer eller tobak medvetenhet. American Cancer Society är värd årliga evenemang att flickorna kan hjälpa till med att organisera. Truppen kan också skapa en petition och be familjemedlemmarna att "löfte om att sluta" som en del av Great American Smokeout.

Previous:nothing Next:Topp 5 botemedel för snarkning

Relaterade artiklar


 • hälsa och säkerhet för barn i
 • koppar kopparspiralen & hur det fungerar
 • ofrivilliga muskler i kroppen
 • Varför din väte kropp behöver?
 • hur man ger en bra massage utan olja
 • spädbarn fotproblem
 • Hur gör jag en promenadkäpp skum handtag?
 • Hur jämför jag stödstrumpor ?
 • kan bristningar försvinna?
 • orsaker till ökad urinering på natten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com