bra sträcker ryggen

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-11-18
Ryggont är ett vanligt fysisk åkomma , men en lång rad av sträckor kan minska obehag om den görs rätt . Stretching bör inte ont . Om du upplever smärta medan stretching , du pressar dig själv för långt . För bästa resultat bör bekväma kläder bäras som främjar stretching . Flytta långsamt in i varje sträcka för att undvika tårar i muskeln och möjliga ansträngning . Här är några grundläggande sträckor som mål både den övre och nedre delen av ryggen .

Knees till bröstet Stretch

För första sträckan, börja med att ligga på rygg med böjda knän och fötterna på golvet. Placera händerna på baksidan av låret, kramar knän till bröstet. Startförsök tills sträcka kan kännas i nedre delen av ryggen. Håll i 15 sekunder. Upprepa 10 gånger.

Ryggslutet och höftrotation

Ligg på rygg, böjda knän och fötterna på golvet. Sakta ner knäna åt vänster och håll i 15 sekunder, känsla sträckan i nedre ryggen. Ta knäna tillbaka upp och sedan ner till höger, håller i 15 sekunder. Upprepa 10 gånger.

Bridge Bend

I denna övning, ligga platt på golvet, böjda knän och fötterna på golvet också. Armarna ska vara vid din sida. För sträckan, lyft tillbaka från golvet utan att hålla fötterna och axlarna på marken. Höj höfter upp högt tills sträckan är märkbar och kontrakt musklerna i rumpan. Håll denna position i fem sekunder och upprepa 10 gånger.

Cobra

Kobran är en vanlig yoga flytta som sträcker sig ut i mitten av ryggen. Sträckan börjar på golvet, liggande på mage, händerna genom axlarna som om du var på väg att göra en push-up. Använd armarna för att pressa upp den övre halvan av kroppen, vilket skapar en båge i ryggraden. Förläng armen så rak som du kan för att förlänga sträckan. Håll i fem sekunder och upprepa fem till 10 gånger.

Katt och Cow Stretch

Börja med händer och knän på golvet. Börja med att trycka bort från golvet och avrundning ryggraden i en katt-liknande stretch. Håll pose. Därefter dra naveln mot golvet och böja ryggraden i ko stretch. Håll pose. Upprepa båda utgör 10 gånger.

Previous:nothing Next:barn sova rättsmedel

Relaterade artiklar


 • drogförebyggande musikprogram
 • FAQ om löss
 • Omron hem-711acn2 instruktioner
 • vad är bråk & slagvolym?
 • grundläggande kontaktlins information
 • PSA-screening riktlinjer
 • hur man hyra en TENS-maskin på arbetskraft
 • gym boll övningar för ledande vuxna
 • effekter av spädbarnsmassage
 • ben muskler i kroppen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com