effektiv familj missbruk åtgärdsstrategier

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-11-07

Du behöver:
Digital termometer
. Disponibel plastspets täcka.
Penna.
Papper eller medicinska diagrammet.

drogmissbruk kan ändra relationer med nära och kära, enligt National Institute on Drug Abuse. Narkotikamissbruk påverkar kemiska substanser i hjärnan för att ändra beteendet hos den person som missbrukar droger. Missbrukare ofta behöver hjälp utanför att känna igen missbruk och få nykterhet från ämnet. Familj insatser bidra till att öppna kommunikationsvägarna inom en familj och uppmuntra missbrukare att söka vård. Eftersom alla familjer har olika dynamik, kommer effektiva strategier tillgodose både familjen och missbrukare.

Förberedelser

Innan en insats, måste familjen bestämma över sin strategi, enligt intervention. com. Identifiera varje familjemedlem och vän till vara med insatsen. Hålla ett sammanträde gruppövningar då skrivelser eller rapporter kommuniceras högt.

Informella Familj

Detta ingripande tillvägagångssätt inbegriper familjemedlemmar möte med ämnet missbrukar individen i en informell miljö. Familjen tas problem och frågar om missbrukaren skulle få hjälpa till. Detta ingripande strategi bör uppmuntra kommunikation mellan familjemedlemmar och göra det möjligt för missbrukaren att känna sig älskad.

Rådgivning Intervention

Detta ingripande strategi handlar om att ha en kurator närvarande och kommunicera problem bland familjen. Under denna insatsstrategi, familjemedlemmar relä deras oro och beskriver förändringar som de kommer att göra i deras relation med missbrukare om behandlingen nekas. Medan omedelbar behandling är inget krav under den här tiden, bevisar denna rådgivning intervention är allvarligare än det informella familjeintervention.

Professionellt guidade Överraskning

En professionell interventionistisk uppfyller i förväg med familjen och sedan styr interventionen. I denna strategi motivet är överraskad av familjen. Målet är för personen att erkänna det finns ett problem och komma överens för att få behandling under sessionen. Enligt thehartcenter. com innebär resolutionen ett av två alternativ: den älskade lämnar sessionen och omedelbart in behandling eller familjen genomför konsekvenser såsom att begränsa deras exponering eller kommunikation med förövaren.

Previous:nothing Next:Hur fungerar en ägglossning fungerar test kit?

Relaterade artiklar


 • hur man kan minska, slutet eller bota ansiktsbehandling acne eller finnar
 • roliga sätt att förlora magen fett
 • hur man kan jämföra varm dimma luftfuktare
 • hur man förbereder, lagra och laga mat med förnödenheter mat
 • synundersökning krav
 • inkubator utveckling
 • vad som orsakar extrema humörsvängningar ?
 • kanin parasiter som orsakar diarré hos människor
 • en lista på parasiter som kan vara i den mänskliga kroppen
 • grundläggande kontaktlins information
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com