fördelarna med hospicevård

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-11-28
hospicevård finns för döende patienter för att hjälpa dem tillvägagångssätt döden i den mest bekväma och fredligt sätt som möjligt. Denna typ av vård fokuserar på smärtlindring, samt känslomässigt och psykologiskt stöd, snarare än att bota sjukdom som påverkar patienten. Alternativet till hospice vård för patienten att stanna kvar på sjukhuset, kämpar för att förlänga livet.

Levande alternativ

Om du kämpar en sjukdom, du nästan säkert har att stanna kvar i ett sjukhus där man kan vara under ständig vård. En av de största fördelarna för hospicevård är att du har mer levande alternativ, inklusive levnads dina återstående dagar hemma. Det finns också hospice anläggningar som är mer som hotell än sjukhus, men ändå med lite medicinsk personal på plats 24 timmar om dygnet.

Smärtlindring

samtidigt bekämpa en sjukdom, kanske du inte kan hantera smärta på ett effektivt Som botemedel kunde interagera med smärtstillande medicin eller ens göra dig mer ont än själva sjukdomen. Med hospicevård, ligger fokus på din komfort, så du kommer att kunna få smärtstillande behöver du ha livskvalitet i din sista dagarna.

Kostnad

Samtidigt är det viktigt att inte göra kostnaden den primära faktorn i din medicinska beslut, en hopplös kamp med ett medicinskt tillstånd som kan kosta hundratusentals dollar. Hospicevård är mycket mer överkomliga för de flesta patienter, vilket gör att din familj att undvika skulder under vad som redan svåra tider. I själva verket kommer de flesta sjukförsäkring betala för hospicevård, enligt Care. com, så även om dina behandlingar inte har täckts, end-vård i livets slutskede kommer att vara.

Emotional Förberedelser

Flytta från behandling till hospice kan tillåta både patienten och familjen att komma till rätta med nästan döden. Enligt Benton Hospice Service, har studier visat att patienter för palliativ vård som faktiskt lever längre, och även om döden är alltid svårt, kan familjer arbeta med medlemmar hospice personal för att känslomässigt förbereda och sörja.

Previous:nothing Next:metod för spädning serumglukos

Relaterade artiklar


 • navelsträngsblod information
 • spermabank lagar
 • hemlagad möss gift
 • hur man kan bli av nits med vaselin
 • bli surrogatmamma
 • biverkningar av att använda duva antiperspirant
 • öga vision terapi övningar
 • äta krabba benen under graviditeten
 • hur du kan få recept linser i andra ramar
 • grovmotorik i en 3-år gammalt barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com