kokosolja för kroppen

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-11-25
Kokosnötter är som naturens alla ändamål hälsa booster. Vare sig det används för dess mjölk eller för sin olja, kan kokosnöt medför stora fördelar för organisationer överallt

sammansättning

Kokosnötter är bra för hälsan eftersom de består av laurinsyra, dekansyra och kaprylsyra, som innehåller egenskaper som är antibakteriell, antimikrobiell, antioxidanter, medel mot svamp och lugnande. Enligt Dr Mary Enig, nutritionist och biokemist, omvandlar kroppen laurinsyra i monolaurin, ett ämne som hjälper till att hantera virus och bakteriella sjukdomar som herpes, influensa, mässling och hiv, och hjälper till att skydda kroppen mot skadliga bakterier som Listeria monocytogenes och Helicobacter pylori.

stress och hjärtsjukdom förebyggande

masserande i huvud och kropp med kokosolja skapar en lugnande effekt, som minskar spänningar och stress. Oljan förhindrar också höga kolesterolvärden och högt blodtryck på grund av sin laurinsyra, som hjälper till att bidra till att upprätthålla ett friskt hjärta.

Viktminskning

Kokosolja innehåller vissa fettsyror som stöd för att minska överviktig. Det hjälper funktion av sköldkörtel-och enzymsystem för att öka ämnesomsättningen, vilket hjälper en person bränner fler kalorier och hålla vikten nere.

Immunitet och Healing

Kokosolja innehåller olika lipider och fettsyror viktiga för att stärka immunförsvaret och slåss mot bakterier som skadar våra kroppar. Det är också effektiv i den läkande processen, eftersom det kan skydda de infekterade områdena från yttre skadliga element. Oljan kan användas för att effektivt läka blåmärken som den skadade reparationer vävnader.

Hud-och hårvårdsprodukter

Kokosolja främjar en hälsosam hårväxt och är ett effektivt hud fuktighetskräm. Det förhindrar torrhet och flagnande hud, och det kan masseras direkt på huden och i håret för bästa näringsmässiga fördelar. Enligt organicfacts. net, det är en "säker lösning för att förhindra torrhet och fjällning i huden och även förseningar rynkor och slapp hud, som normalt blivit framträdande med åldern, på grund av dess antioxiderande egenskaper. "

Previous:nothing Next:hur man kan jämföra diagnostiska test

Relaterade artiklar


 • Hur hittar jag en läkare i Oklahoma City?
 • om åderbråck
 • övningar för att sträcka i ryggraden
 • förteckning över generiska p-piller
 • tyngdlyftning regler för kvinnor
 • negativa effekterna av tryckta medier
 • hur man dricker tranbärsjuice för att avgifta kroppen
 • om gratis sjukvård för oförsäkrade
 • Hur undervisar jag en plan postpartum vård för nyblivna mammor?
 • hur man skriver ett vårdavtal för en äldre
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com