livsmedel som bidrar till att öka din ämnesomsättning

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-11-25
Enligt The University of Illinois, saktar metabolismen av många skäl, bland annat åldrande och en dålig kost. Men det finns många sätt du naturligt kan höja din ämnesomsättning, som att äta vissa livsmedel. När metabolism har ökat, vikt kan förloras snabbare eftersom kroppen bränna bort kalorier i en snabbare takt.

Grapefrukt

Grapefrukt är en citrusfrukt som innehåller höga halter av vitamin C och egenskaper som kan bidra till att minska insulin nivåer, uppger Food Safety Network. Denna minskning av insulin hjälper till att öka kroppens metabolism, vilket resulterar i en högre kalorier utgifter under dagen. Grapefrukt kan ätas skivad, tas i färsk frukt smoothies eller Juiced.

Broccoli

Broccoli är en korsblommiga grönsaker som innehåller mycket riboflavin, som har samband med en ökad ämnesomsättning och viktminskning, enligt universitetet Nevada Cooperative Extension. Du kan äta broccoli rå på sallad, kokt ris över, inbakad i en pastarätt eller till och med blandas i en frukt smoothie. När blandade, kommer du smaka inte broccoli, men kommer att skörda de hälsomässiga fördelarna.

Äpplen

Äpplen är naturligt hög halt av vitaminer och fibrer, och kan bidra till att öka ämnesomsättningen genom att spola ut mag-tarmkanalen, vilket gör att näringsämnen som skall absorberas lättare. Äpplen är en mångsidig frukt som kan ätas rå, bakad, kokt, blandas i en smoothie eller Juiced.

Oatmeal

Havremjöl är ett fullkorn som innehåller höga halter av fiber och höjer ämnesomsättningen genom att spola ut mag- tarmkanalen. Havregrynsgröt kan bakas in i bröd, kokt på spisen med vatten eller äts råa i granola.

Peppers

Hot, kryddig paprika innehåller capsaicin som gör din ämnesomsättning att öka genom att släppa stresshormoner i kroppen. Du kan äta kryddstark paprika i salsa och heta såser, eller så kan du baka paprikan i pasta eller grytor.

Previous:nothing Next:kokosolja för kroppen

Relaterade artiklar


 • om sjukdomar i gallblåsan
 • hur man beräknar förfallodagen baserat på ägglossning dag
 • bantningsläger stipendier
 • inkubator utveckling
 • hur man kan jämföra äldreboenden i ditt område
 • varför tappar spädbarn sitt hår?
 • Mississippi hem hälsa leveranser
 • Hur kvalificerar jag mig för fyra dollar recept kort?
 • hur man beräknar osmolar gap
 • hur man hittar bra promenadskor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com