mat att äta när man hostar

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-11-17
hosta är nyckeltal för interna villkor: till exempel, om din kropp erfarenheter blockerade luftvägar från rökning eller emfysem, då är det leder till att din hosta som hjälper dig att andas bättre. Eftersom hosta uppstår direkt faktorer, bör du ta mediciner som är specifika för din sjukdom, måste du också veta att den mat du äter kommer antingen hjälpa eller stjälpa din återhämtning.

Allergisk rinit

Allergisk rinit beror allergener som ogräs pollen, mögel, damm, sällskapsdjur ilska och mycket mer. Förutom kliande , rinnande ögon , nysningar och kan allergisk rinit orsaka en ganska irriterande hosta . För att hjälpa kroppen rensa ut slem och slem , äta mat som förser kroppen med nödvändiga vitaminer utan beläggning halsen . Apelsiner göra en bra källa till vitamin A, B och C , och kan Sug på karamellen utan att ladda ner dig med socker . Havregrynsgröt uppfyller din hunger och förse dig med fiber , vitamin E och protein . Kyckling inte bara smakar gott , men förser dig med protein , vitamin B6 och B3 också. Kom ihåg att hosta på grund av allergisk rinit kan göra slem och slem svårare att bli av med när man äter mejeriprodukter och choklad, så försök att undvika dessa livsmedel tills du känner dig bättre.

Förkylning

Den kalla groddar påverkar miljarder amerikaner varje år. Att bara röra en kontaminerad yta eller inandning infekterade ventilerades miljöer kan ge upphov till en förkylning. Infektionen kan vara allt från två till 14 dagar och innebär en täppt näsa, hosta och halsont. Eftersom halsont och hosta går hand i hand under denna tid, se till att du undviker kryddstark och sockerhaltiga livsmedel, dessa ingredienser uppmuntra halsirritation och obehag. Istället vill du att välja blander livsmedel eller val måltid . Till exempel ger en grillad ostsmörgås med en liten kopp tomatsoppa dig med det full känsla och inre värme som lugnar halsont . För en trevlig öken eller ett mellanmål kan du njuta av en banan .

Influensa

Eftersom en förkylning och influensa har liknande symtom , många människor behandla influensa på samma sätt som de behandlar en förkylning . Kunde dock behandla influensa som en förkylning leda till behandling misstag som förlänger läkningsprocessen . . . misstag som att äta fel mat . En person som lider av influensa kan få feber, lider huvudvärk och värk i kroppen, och uppleva en djup hosta. För att undvika illamående trigger som mat kan orsaka under denna tid, är inriktade på intag av vätska. Drycker som Gatorade, Ginger Ale och varmt te sötad med honung kommer att hålla magen fast och kroppen hydrerad samtidigt. Efter de första 24 timmarna av influensa, kan du återinföra soppor och rostat bröd till menyn om tolerabla.

Previous:nothing Next:varningstecken på tonårs drogmissbruk

Relaterade artiklar


 • utvecklingen av neonatal omvårdnad
 • effekterna av svart mögel på barn
 • farorna med ozon generatorer
 • hur värme gjutna skor skär
 • hur man håller fötterna från dålig lukt
 • metoder för att stoppa spiken bitande
 • hur reparera trasiga glasögon
 • protein bars för barn
 • hur man kan minska rynkor & hängande i ansiktet
 • vad är en pediatrisk farmaceut?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com