meny idéer för viktökning

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-11-12
Hälsosam viktökning handlar om att ta i mer kalorier än du behöver för din ålder och motionsnivå . Det handlar också om att välja kaloririka livsmedel som tillför protein och muskelmassa , inte fett , för din kropp. Meny idéer för hälsosam viktökning inkluderar nötter, frön , vitaminberikade spannmål och andra högre kaloriinnehåll , men proteinrika livsmedel .

Frukost

Välj vitaminberikade spannmål till frukost . Ät spannmål som är gjorda av helt vete eller flera vete i stället för sockrade frukostprodukter . Välj spannmål packad med massor av vitaminer och som innehåller nötter eller kärnor. Dubbel rekommenderad portionsstorleken eller äter denna frukost produkt till frukost och igen som dina förmiddagen mellanmål. Hot spannmål med frukt är bra viktökning menyalternativ.Drick ett högre kalori fruktjuice med frukost, såsom äppeljuice, som så många som 346 kalorier per 100 gram. Banana juice har samma kalori räknas som äppeljuice och erbjuder kalium också. Om du föredrar apelsinjuice, kan du fortfarande lägga 60 kalorier med menyalternativet.

Lunch /Middag

Ät långsamma kolhydrater som pasta, brunt ris eller potatis till lunch och middag varje dag. Lägg till runda eller flankstek, kalkon, magert nötkött, kyckling, lax eller annan fisk som ditt kött alternativ för varje måltid. Inkludera fullkornsbröd med dina måltider. Var noga med att inkludera smör, som vissa fett behövs till stöd i ditt fysiska välbefinnande.Ät bönor och grönsaker till dina måltider för att ge nödvändiga näringsämnen och för att lägga till kalorier. Drick en milkshake, som är rik på kalorier, men ger också fördelar av mejeriprodukter. Jordnötssmör läggas till äppleklyftor till efterrätt kan lägga så mycket som 1. 600 kalorier per kopp mot viktökning

Snacks, nötter och frön

I-mellan måltid snacks också stöd i vikt. En kopp cashewnötter ger 780 kalorier. Det ger också vitaminer och mineraler. Ät en kopp russin och din kalori räkna kommer att öka och du kommer att ha ett överflöd av energi. Lägga nötter, frön och torkad frukt att dina frukostflingor, sallader och grönsaker kan hjälpa dig att vinna behövs vikt. Satsa på Brasilien, macadamianötter och pecannötter för högre kalorier (190-200 kalorier per uns) och viktökning.

Previous:nothing Next:övningar för kolon hälsa

Relaterade artiklar


 • hur man håller skorna på en klubb foten spädbarn
 • pediatriska robotkirurgi
 • barnens dagliga kosten
 • Hur många kalorier Power Walking bränna?
 • Hur du donerar ägg för pengarna i Arizona
 • rensar kontakter
 • fötter smärta & förmån för studsade
 • vad händer om en människa tar metacam?
 • Vilka är de stadier en baby går igenom?
 • stelhet och smärta i händer & rosa symtom öga
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com