säkert sätt för tonåringar att gå ner i vikt på två månader

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-11-03
På grund av den kraftiga uppgången på snabbmatsindustrin, samt datorer och videospel bli populär underhållning, många tonåringar och barn äter ohälsosamt, låg näringsämnen livsmedel och praktik stillasittande livsstil. Som ett resultat, många av dem är överviktiga, eller ens feta, och har dålig självkänsla. De har hälsosamma och säkra sätt att gå ner i vikt på två månader som innebär att göra livsstilsförändringar.

äta hälsosamt

Många tonåringar helt enkelt inte äter rätt mat, inte heller äta rätt portioner. Vi lever i en kultur där det är bekvämt att plocka snabbmat. Problemet är att snabbmat har begränsat näringsvärde och mat tenderar att komma i överdimensionerade proportioner.För att gå ner i vikt bör tonåringar överväga att äta mindre portioner. Detta kan innebära att äta hälften av en måltid del på en restaurang som kommer att tillfredsställa deras aptit. Även under en tvåmånadersperiod, ska hon försöka att dra ner på snabbmat. Begränsa snabbmat en gång i veckan och minska proportioner. Detta kommer att minska omättat fett från kosten under de två månader som.Äta frukost är också viktigt. Äta en god näringsmässig frukost med protein, fullkorn och en servering eller två av frukt varje dag i två månader kommer att rivstarta sin metabolism och ger energi. Det kommer också att hålla dem från hetsätning senare under dagen.En del av problemet är att tonåringar tenderar att äta mycket omättat fett och dricka cola som innehåller mycket socker. Att göra små saker som att tappa soda för vatten och småäta på frukt och grönsaker i stället för fet eller sockerrik mat gör en stor skillnad. I själva verket borde tonåringar äta 7-9 portioner frukt och grönsaker per dag.En sak tonåren ska aldrig göra är förbjuda deras favoriträtter. Förbud mot livsmedel kommer att skapa frestelse som så småningom kan leda till hetsätning. Hemligheten är att äta favoritmat -. Men med måttaOm en tonåring gör dessa livsstilsförändringar och fortsätter att göra dessa för 2 månader, kommer han eller hon se en droppe i vikt vid slutet av perioden.

bli aktiv

Om tonåringar skär omättat fett från kosten, de hittar de har mer energi. Detta är bra eftersom många tonåringar och barn är inte tillräckligt aktiva för att upprätthålla en hälsosam livsstil. Många populära dagens aktiviteter för tonåringar innehålla tittar på TV, spela videospel eller sitter vid datorn just nu sociala nätverk. Dessa är stillasittande aktiviteter som inte tillåter mycket rörlighet.Tonåringar bör bli mer aktiva. Detta betyder inte att de måste springa ut och gå med i en lagsport, eller ta upp aerobics. Att bli aktiv kan innebära att ta reda på saker de gillar att göra, till exempel bada, dansa, vandra. Något som får deras hjärtan att pumpa och deras muskler att flytta är en sund verksamhet. Under de två månader bör han eller hon hitta sätt att vara aktiv lite varje dag, men om upptaget akademiska scheman förhindra detta bör hon eller han få med en kompis minst 2-3 gånger i veckan och hitta roliga aktiviteter, såsom som skridskoåkning.

vara realistiska förväntningar

Många tonåringar, särskilt flickor, få idéer i huvudet om vad de ska se ut, eller vad deras vikt måste. Det är bättre att fokusera på vara friska och må bra istället för om vilken storlek bikini hon kan bära i sommar. Hålla friska, realistiska förväntningar är viktigt, för annars kan tonåringar bli besatt av sitt utseende, och ta på ohälsosam och extrema metoder för att gå ner i vikt. De kan ägna sig åt över-träning, med bantningspiller, eller ens utveckla en ätstörning.

Previous:nothing Next:hur man kan stoppa spiken bita på vuxna

Relaterade artiklar


 • vad är orsakerna till gul urin?
 • Vilka är tecknen på att få en tid för första gången?
 • Fakta om äldre fysisk kondition
 • vad är en sjukgymnast?
 • NIH politik för barnmorskor
 • övningar hemma för en platt mage
 • bästa sätten att sträcka ledband
 • håret system för män
 • hur man får tjänster genom california regionala centra
 • orsakerna till ett öga fästing
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com