Quickstep grunderna

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-12-01

Du behöver:
Skyddshandskar
. Skyddsglasögon.
Andningsmask.

Med kranarmen av dansuppvisningar och TV-tävlingar, har sällskapsdans ökat i popularitet och intresse. Dans är en utmärkt form av motion som ger hjärt-och styrkeuthållighetsträning till musklerna. Den Quickstep är en typ av ballroom dance som kräver förflyttning av snabba fötter och massor av energi.Quickstep började på 1920-talet under den berömda Charleston och foxtrot fluga dans. Denna dans liknar foxtrot; den ursprungligen var omdöpt till Quick Foxtrot. Den Quickstep kräver dansare att upprätthålla en upprätt form medan sparkar och flyttar fötterna snabbt till musiken.

Quickstep danssteg

Denna dans utförs på musik på en 4 /4 takt och kräver snabba rörelser för benen. Både ledare och efterföljare ska ha en upprätt, stel kroppsställning hela dansen. Båda parter börja med att stå i ett stängt läge, mitt emot varandra benen ihop.Kliv ut med höger fot långsamt. Steg vänster fot ut snabbt och skjut den högra foten snabbt nära vänster fot. Snabbt steg till vänster igen med vänster fot. Sedan, långsamt steg bakåt med höger fot. Med vänster fot, steg med vänster på igen snabbt efter med höger fot skjuta nära vänster. Upprepa dessa grundläggande stegen om igen hela musik.

Quickstep Musik

Det är svårt att dansa utan rytmen och motivation att driva dansaren framåt. Varje låt med snabb 04/04 tempo arbetar för Quickstep. Några klassiska låtar att dansa quickstep till att omfatta "Mack the Knife" av Bobby Darin, "I Won't Dance" med Ella Fitzgerald och Louis Armstrong och "Plötsligt ser jag" av KT Tunstall. Denna musik hjälper dansarna att hålla åtgärder för att slå när man arbetar på fundamenta.

Quickstep om Film

Titta på en dans för att ytterligare förstå grunderna i Quickstep. Fellow dansare, tv och film hjälpa nybörjare att förstå grunderna i Quickstep bättre. "Shall We Dance" skildrar dansare utför Quickstep. Dessutom "Dancing with the Stars" visa kändisar lära quickstep, bland andra danser. Titta dans i rörelse hjälper dansaren perfekta trappan.

Previous:nothing Next:låga testosteron hos män

Relaterade artiklar


 • gym idéer för barn
 • hur man beräknar förfallodagen baserat på ägglossning dag
 • ordentlig fotvård för äldre och sjuka
 • grupp B-streptokocker CDC-riktlinjerna
 • orsakerna till födelsemärken
 • Hur säkra är hand saniterare?
 • digital mammografi kontra film
 • effektiv familj missbruk åtgärdsstrategier
 • preventivmedel biverkningar
 • Hur jämför jag stödstrumpor ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com