alkohol medvetenhet månad verksamhet

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-12-17
Alkohol medvetenhet månad äger rum i april varje år i USA och ger en möjlighet att utbilda skolor och kommuner om alkoholmissbruk förebyggande. Vissa verksamheter hjälper till att utbilda individer runt om i landet som får delta i minderårigas alkoholkonsumtion eller andra former av alkoholmissbruk. Tanken bakom alkohol medvetenhet månad innebär att uppmuntra ansvarsfullt drickande beteende.

Victim Impact Panel

Denna panel ska skildra människor offer för missbruk av alkohol. Detta kan omfatta människor som drabbas av en rattfyllerist eller en alkoholist familjemedlem. Under panelen, ska gruppen sitta i en rad framför publiken. Varje medlem i gruppen kan berätta sin historia. Då publiken ska ha möjlighet att ställa frågor till offret panelen. Detta kommer att hjälpa medlemmar av publiken förstår den inverkan som alkoholmissbruk har på de människor som bryr sig om dem.

Fatal Vision Goggles

Business Research Institute's Hospital Administration Curriculum beskriver dödlig glasögon som ett effektivt medel för undervisning möjligt följderna av alkoholmissbruk. Fatal glasögon låta publiken att se skillnaden mellan deras syn när man dricker och när nykter. Har ett individuellt bär glasögon försök att gå i en rak linje. Därefter har en nykter person promenad i samma linje. Uppmuntra publiken att observera skillnader. Ofta poliser har dessa glasögon och är villiga att ta dem till platser för att främja ett ansvarsfullt drickande. Du kan också köpa dessa glasögon via en online-plats som amazon. com eller enasco. com.

Alkoholtest

erbjuda individer på skolor, samlingslokaler och kontor en granskning för att se om de har ett alkohol sjukdom. Den Michigan koalitionen för att minska minderårigas alkoholkonsumtion använder en screening frågeformulär som kallas AUDIT (Alcohol Use Disorder Identification Test). Detta bidrar skärm personer som idag har en alkoholrelaterad sjukdom eller kunde möjligen ha ett i framtiden. Detta frågeformulär kommer att öppna en linje av kommunikation att diskutera möjliga problem med alkoholism.

Alkohol Debatter

Uppmuntra en debatt om alkohol-relaterade ämnen. Ge ämnen som minskar dricka ålder och höja den lagliga gränsen. Placera en grupp av individer för status quo och en grupp mot . Har debattörer forskning deras framtida teman och lägga fram en debatt för att den avsedda publiken . Detta kommer att hjälpa individer att göra kunniga beslut om alkohol och uppmuntra diskussioner om alkohol ansvar .

Previous:nothing Next:att känna igen de fram och bak på mjuka kontakter

Relaterade artiklar


 • betydelsen av PSA-nivåerna
 • övningar hemma för en platt mage
 • hur man bygger självkänsla
 • Hur undervisar jag en plan postpartum vård för nyblivna mammor?
 • vad är syftet med ett öra slinga i ett manikyr set?
 • Vård & terapeutisk kommunikation
 • varför kvinnor bör äta yoghurt
 • hur man berättar vad styrka läsglasögon du behöver
 • muskelknutor komplikationer
 • tidiga tecken på klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com