alternativ till neonatala inkubatorn transporter

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-05
Neonatal inkubator transporter används för att flytta svårt sjuka nyfödda barn, såsom de med låg födelsevikt eller andra akuta medicinska frågor, att anläggningar med högre nivåer av vård. Neonatal inkubatorn transporter utförs oftast av marken ambulans, rotor-flygplan eller flygplan med fasta vingar, och deltar flera högt utbildad medicinsk personal. Men i utvecklingsländerna, särskilt på landsbygden, dessa resurser är inte alltid tillgängliga och alternativa transportsätt måste hittas.

Kangaroo Transporter

Kangaroo transport kan vara det mest low-tech av alla nyfödda transporter som finns tillgängliga. Känguru transport medför mor, eller annan vårdgivare, bärande barnet hud mot hud på vårdgivaren bröst för att hålla barnet varmt och att skydda barnet från att skaka och vibrerande som kan orsakas av traditionella transporter. Preliminära vetenskapliga studier av känguru transporter visar att för spädbarn som är fysiologiskt stabila före transport, sin andning, hjärtfrekvens och temperaturer kropp var stabila under känguru-stil transporter, och att både mor och barn var lugnare vid ankomsten än under traditionell inkubator transport, enligt en artikel i "Pediatrics", Journal of American Academy of Pediatrics. Författarna av studien gör konstatera att kängurun transporter inte kan vara lämpligt för spädbarn som behöver många medicinska ingrepp under transporten , särskilt om det är sannolikt att bli en lång resa .

Embrace

Embrace är en låg kostnad spädbarn inkubator som behandlar en av de viktigaste utmaningarna för låg födelsevikt spädbarn : att upprätthålla en konstant kroppstemperatur. Ser ut som en liten , huva sovsäck har Embrace en löstagbar vax-fyllda infoga att kan värmas på bara några minuter antingen med el-drivna varmare , eller genom att sänka ner in i kokande vatten. Insatsen håller sedan Embrace enheten vid en optimal temperatur under minst fyra timmar och har en indikator som visar när insatsen måste värmas upp. Den Embrace är återanvändbara och kan steriliseras . Produkten är också intuitivt att använda , gör det lämpligt för personer utan medicinsk utbildning för att använda vid behov . Viktigast av allt, Embrace kostar bara cirka en procent så mycket som en traditionell inkubator , enligt Embrace Global , vilket avsevärt förbättrar det tillgängligheten för människor i utvecklingsländerna .

Neonatal Transport Incubator Backpack

Fyra studenter vid Colorado State University har utvecklat en låg kostnad, temperaturreglerade ryggsäck monterad inkubator enhet som kan användas för att transportera spädbarn terräng när man bär på ryggen av någon på fot, eller i ett fordon som saknar medicinsk utrustning. Denna lätta ryggsäck möter eller överträffar säkerhetsnormer för nyfödda transport och barnet upplevelser mindre trängdes än under ambulanstransport. Den neonatala Transport Incubator har även flera larm att anmäla bäraren av oönskade villkor, till exempel om temperaturen avviker från nivåer.

Previous:nothing Next:hur man startar en hemtjänst hem i Michigan

Relaterade artiklar


 • barn snarkning behandling
 • kemikalier i plast nappflaskor
 • förteckning över barn vaccinationer
 • förfarandet för radiografi
 • vilken mat kan köpas med matkuponger i Louisiana ?
 • hur man håller kontakter av att hålla på fingret
 • Omron hem-711acn2 instruktioner
 • drogförebyggande musikprogram
 • vad är en sjukgymnast?
 • synundersökning krav
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com