alternativa deodoranter

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-12-18
Det finns många typer av deodorant till ditt förfogande, även om de ofta välja den lämpligaste man kan vara tidskrävande. Om du har känslig hud eller bara behöver något annat, det finns många andra val som avviker från den traditionella Deodorant Stick. Du kan hitta en deodorant som passar din livsstil och behov, från hemlagad recept till alternativa kommersiellt märkesvaror deodoranter

affären Deodoranter

Du kan köpa många typer av traditionella pinne deodoranter i nästan alla apotek eller varuhus. Men ibland din hud kan vara känslig eller du kanske letar efter ett alternativ till ett pulver-baserad deodorant på grund av irriterande eller fläckar. Du kan köpa deodoranter i alternativa former tillgängliga från samma märken som även erbjuder samma dofter. Många deodoranter är tillgängliga i gel eller spray för att passa dina egna personliga preferenser. Prissättning på dessa alternativ är inte mycket annorlunda än de traditionella Deodorant Stick, vilket gör det enkelt att byta till en metod som passar dig bäst.

Hemlagad bakpulver Deodorant

För att skapa din egen naturliga hemmagjorda deodorant, kan du använda bakning soda och majsstärkelse. Blanda lika delar av bakpulver och majsstärkelse, och tillsätt tillräckligt med vatten så att du kan hälla deodorant i en form. Du kan bilda detta till en boll eller annan form att använda som deodorant. Fukta bollen och tillämpa den på armarna att använda. Ett alternativ hemlagad bakpulver deodorant i pulverform kan också skapas. Helt enkelt blanda en del bakpulver med sex delar majsstärkelse i en plastbehållare eller påse. Använd en rougeborste eller annan makeup borste för att applicera pudret deodorant efter dusch eller bad för optimal ansökan.

Herbal Deodorant

Du kan skapa en alternativ deodorant från bakpulver deodorant med oljor av ditt val för doft medan den fortfarande är naturliga och växtbaserade. För att skapa ett växtbaserat spray deodorant, blanda zink-oxid pulvret i någon häxa-hassel utdraget. Tillsätt oljan i ditt val och aloe vera gel. Fyll en sprayflaska med vätskan du har skapat. Detta växtbaserade deodorant har olika sätt att lägga dofter och även alternativa recept för känslig hud och överdriven svettning.

Previous:nothing Next:säkert sätt att rengöra dina öron

Relaterade artiklar


 • hur man läser en underarm temperatur med digital termometer
 • täppt näsa hos bebisar & sova
 • kul träningsprogram
 • Vad händer på en gynekolog utnämning?
 • husläkare praktiken kontra allmän praxis
 • anställdas hälsa utbildning
 • gammaldags sätt att stoppa hosta
 • Hur länge stannar ungarna i bältesstolar ?
 • synundersökning krav
 • spädbarn fotproblem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com